marisback Kızlar kullanan var mı ya. Ben mustelanınkini sürüyorum yüzüme ama sivilce yapıyor gibi hissediyorum alınır mı sivilce yapıyor mu yağlandırıp bir de hamilelikten kalma solante pregna var onu mu kullansam acaba diyorum
Gunesumay19 marisback Ben kullanıyorum cok memnunum🫠 Bir de Fitalive markasının damla şeklinde olanını kullanıyorum cok güzel 2 üründe cildimi parlatıyor resmen tavsiye ederim☺️
Bebetonunannesi16 marisback bende kullanıyorum güzel bence o kadar para vermeye gerek yok diğerlerine
marisback Pol34 ya sabah akşam yıkama jeliyle yıkıyorum tonikliyorum serumlıyorum falan 😂😂 daha ne istiyorsun be nankör cildim. Mustelayı da azıcık alıp elimde yayıp sürüyorum yüzüme
yagmuraltintas marisback yıkama jeli vs güneş kremini tamamen arindirmaz cift bazlı temizlik yapmanız gerek
guneacancicek The purest denemedim hiç ama sinoz tavsiye ederim şu ana kadar kullandıklarım arasında en çok sinoz pembe güneş kreminden memnun kaldım ben canım hem de cilt tonunu eşitliyor bu sıcaklarda makyajda yapmazsın
Mutsuz24 marisback 10 gündür kullanıyorum Çok güzel sivilce hiçbir yan etki yapmadı Hayatımda ilk defa güneş kremi kullandım O da bu nemlendirici özellikli olanı aldım yumuşacık yapıyor hafif bir parlaklık veriyor akşamları da serumunu kullanıyorum