Kubrayuksel Merhabalar eylul gibi tatile cikmayi planliyoruz bebegim 5 aylik olmus olucak doktorumuz 6aydan once deniz onermedi ama 4.aydan sonra oneren doktorlarda varmis bu konuyla ilgili deneyimi olan varmi?
melegim71 Kubrayuksel havuz girmesin ama denize sabah ckk erken daha kimse yokken 15 20 dakika sokuo cikarabilirsiniz deniz temiz olsun
arcanilay Kubrayuksel 5 aylık kontrolünde sorduğumda doktorumuz denize sokabilirsiniz ama havuza sokmayın dedi. Bugün ilk deniyimi yaşayacak yavrum bakalım😬
Ozgee59 Kubrayuksel benim bebeğim yeni 3 aylık oldu geçen hafta soktum denize çok mutlu oldu hatta. suyu çok seviyor. Tabi soktuğum deniz tertemizdi emin olmadığım bir denize sokmam.
Kubrayuksel uykusuzanne__ Alpbaby Melike071707 melegim71 arcanilay Ozgee59 teachermom07 Hepinize coook tesekkur ederim icimi rahatlattiniz ❤
Alpbaby Ayda soktum denize isirik olmasın diye 5. Aya geliyoruz her gittiğimizde vücudunu denize sokuyorum
Melike071707 Alpbaby rahatlattınız beni bizde nasipse 3 gün sonra tatile gideceğiz 4 aylık tam olarak bende sokmayı düşünüyorum ama güneşten nasıl koruyorsunuz ben sabah 6-10 arası denize gitmeyi düşündüm
Alpbaby Melike071707 bişey olmaz gölgelik al yanına güneş görmesin suyada güneş gitmeye yakın sok bence
teachermom07 Kubrayuksel mavi bayraklı denizlere sokabilirsiniz . Temizse sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben sokardım o ayda .