Bebetonunmotheri Papatya-bahcesi bu bezi gece baglayip sabaha aldiysan normal Çünkü içinde ciş kala kala bu rengi cikariyor Ama yinede susuzluktan dedi doktor Gece yatmadan su ver sabah kalktigindada suyunu verirsen düzelir kuzum Demekki sivi alimi az
ACmoms Papatya-bahcesi doktor bey geçen kontrolde anne sütü alan bebelerin aslında ekstra suya ıhtıyacları yoktur demişti ek gıda ıcın konusmustuk. Ama bez rengi turuncu olur o zaman dehidrasyon deriz tedaviye baslarız demişti. Doktor görmeli bence.
Papatya-bahcesi 3 ay 21 günlük İnternette susuzluk yazılmış ama havalar sıcak olduğu için su veriyoruz Beslenmesinde gayet güzel
Papatya-bahcesi Aynenkanka bebek doğduğunda doktor kontrol ederken su verelimmi diye sormuştuk oda verin hatta ağzıyla iktirene kadar verin demişti ,eşimde bunu duydu ve baya su veriyo , hatta biberonla veriyolaruz artık , yani susuzluğum dışındada başka bişi olabilir mi ?
Papatya-bahcesi ACmoms evet bende böyle düşünüyorum emziriyorum su vermek istemiyorum ama doktor resmen su verin dedi yetmedi diyoki o bilir ağzıyla iktirene kadar verin
Duyguisc İlk altı ay su verilmez diye biliyorum ben. Benim bebeğim 2,5 aylık kilo alımı iyi, havalar çok sıcak çok terliyor bebeğim, bizim bezimizde de idrar biraz sarı renkli ama sık sık emziriyorum, su vermedim hiç
Alpbaby Bende 3. Aydan beri biberonla su veriyorum 5. Aydayız anne sütü alıyor sadece ama havalar aşırı sıcak veriyorum hatta sütten sonra bile kana kana içiyor yavrum
Papatya-bahcesi Alpbaby bizimkide böyle , ve çok kararsız kalıyoruz , anne sütünü içmez az içer anne sütündeki protein vitaminleri az alır falan diyorlar ama emmeside iyi , havalarda sıcak ve terliyo