Aminear 5 ay oldu alıştıralı çok çabuk çözdü 2 haftada herşeyi öğrendi ama bu son iki aydır çişim geldi demiyor sürekli ben götürüyorum 2 saatte bir nasıl bir yol izlemeliyim kızlar
bisenakillisinzaten Aminear bende bekliyom bizimki de öğrendi ama 2 3 gündür söylemiyor altına da yapmıyor. Tutuyor ben götürünce yapıyor
Babymommmm Bende post açtım kimse yazmadı lütfen 3 gündür ne yapacağımı şaşırdım tuvaletten korkuyorum diyor oturuyor yapmadan geri kalkıyor
bisenakillisinzaten Aminear 22 gün oldu baslayali. 22 aylık. Öğrendi aslinda ama bu aralae huy edindi bunu
Babymommmm Aminear evet 3 gün oldu ama tuvalete hiç yapmıyor hep altına kaçırıyor ya da tutuyor uyuduğu zaman kaçırıyor nasıl ilerlemeliyim sizce
Sansliyimkiii Babymommmm gece uykusuna geçmeden önce taktığınız bez sabah ıslak oluyorsa hala hazır değildir biraz daha beklemelisiniz. Çocuğunuzun tuvalet eğitimine hazır olduğuna dair belirtiler var onlar olmazsa olmuyor süreç uzayıp gidior
Aminear Babymommmm kaç aylık daha çok başındasınız normal altına kaçırması büyük tuvaletinide çişinide çocuğunuz başlamadan önce tuvalet belirtileri verdiyse pes etmeyin
Babymommmm Aminear tam 30 aylık tabi ki kaçırması doğal fakat şuana dek tuvalete denk gelmedi hiç korkuyorum diyip oturup kalkıyor yine de sabırla tekrar tekrar deniyorum yapmıyor sadece oturuyor ama belki alışkanlık edinir diye