SelenayTerzioglu Emziren anneler enfeksiyon için ne yapabilirim çok kötüyüm öneriniz var mı bebeğimle de ilgilenemiyorum
MelindaMelisa SelenayTerzioglu ne enfeksiyonu olduğunu düşünüyorsunuz.Eğer enfeksiyon varsa sizin yapabileceğiniz bişey yok maalesef doktora gitmeniz lazım
Aynenkanka SelenayTerzioglu geçmiş olsun canım antibiyotik çözer ancak, başka bir yöntem bilmiyorum ne yazık ki idare edebileceğin☹️ bilen çıkar belki üstte kalsın
SelenayTerzioglu MelindaMelisa gittim acile ama doktor hiç ilgilenmedi parol yazdı geçti ateşim 40 ı görüyor bebeğimde 3 aylık tek başıma bakamıyorum hasta olduğum için en azından sabaha kadar idare edecek bi şey arıyorum
Aselin_Annesiii Yapılabilecek tek şey antibiyotik tedavisi cok gecmis olsun bir de soğan tüketin bol bol hem antibiyotik etkisi olur hem sütünüz artar
Ebruliiiiii SelenayTerzioglu sarımsak her türlü enfeksiyona iyi gelir istersen çiğ sarımsak tüket bebeğe gaz yapmaması içinde kimyon çayı iç mutlaka ama kan enfeksiyonu antibiyotiksiz geçmez
elmaliturtam Beyaz dut kurusu kürü ciddi anlamda kandaki enfeksiyon için iyi geliyor doktora gidene kadar evinizde var ise deneyin. internette bakarsınız yapılışı var bol su için geçmiş olsun
elmaliturtam Beyaz dut kurusu kürü ciddi anlamda kandaki enfeksiyon için iyi geliyor doktora gidene kadar evinizde var ise deneyin. internette bakarsınız yapılışı var bol su için geçmiş olsun