Belinays Anneler yardımlarınızı bekliyorum 2 yaşında kızım ilk kez böle oldu hafif ateş halsizlik eşlik ediyor kaka testi yaptırdık bol lokasit diyor internette araştırdım enfeksiyon sanırım kötü bişemi iyileşir mi tehlikelimi yardimc olun neler yapalim
Seker- Belinays merhaba çocuğunuz iyilestimi benimde bebeğim su an 1 haftadır öyle ateşi gitti ama ishal devam ediyor Flagy siye şurup verdi birde denflor siz ne kullanıyorsunuz
Belinays Seker- 4 güne toparladi biz doktora gittik boğaz enfeksiyonu diye antibiyotik verdi ateş için gitmiştik halsizlik vardı sonra ishal başladı kusma oldu az megersem derdi boğaz değilmiş bağırsak enfeksiyonu olmuş ilaç kullanmadan toparladık su icirdim yoğurt çorba dinlendirdim uyuttum hep geçti öle ama farklı bir virüs olursa ağır olabilir
Seker- Belinays çok geçmiş olsun bizimse bağırsak enfeksiyonu var lökasit 6 8 çıktı ilaçlara devam ediyoruz ama halen düzelmedi ishali
Belinays Seker- sağolun sizede geçmiş olsun genelde bütün bebeklerde olan biseymis.endiselenvwk bı durum yok tabi doktor daha iyi bilir