Mrvckl Eren42 ya maalesef bende öyleyim kendisi boşalıyor Tamam bitti dediğiniz gibi. Kadınlar daha zor tatmin oluyor tatmin olan kadın sayısıda az sanırım bizim toplumda
Eren42 Beyninizikullanmakucretsizdir evet farklı ama bilmiyorum her erkek mi böyle bosaldı afedersin tamam. Uzun kısa ben zevk aldım almadım farketmıyor
Eren42 Mrvckl öyle ama artık ben zevk almıyorum ve bu benı üzüyor bu kadar önemli degol benjm ıcın am sırf onun ıcın banyoya gır cık hıc hos olmuyor
Sanemim Hunilininbirii hahahahaa 😂😂bende boşanma diye okudum sandım.bu postta yanlış anlaşılma olarak yayılıyor 😅😅
Deletedmom104 Eren42 yanlış düşünüyorsunuz bence. Önemli olmalı, çünkü erkekler kadar bizimde ihtiyacımız var ona. Bu tamamen eşinizin düşüncesizliği ve bencilliği. Kendisi tamamsa herkes tamam sanıyor, üzerine düşülmesi ve tedavi edilmesi gereken bi durum
fa_sena_y vajinal orgazm olmak zaten çok zor ilişkinin uzun sürmesi lazım o da pek mümkün olmuyor erkekler genelde erken boşalıyor ama klitoral orgazm olabilirsiniz. eşiniz siz tatmin olmadan ilişkiyi bitiriyorsa bence çok büyük sıkıntı. açık açık konuşun.
Hesibe Kız kurban olduğum biz şimdi ne diyecezde eşine iyi gelecek be yaaaa bu onun bünyesiyle alakalı çok problemse söyle gitsin bi doktora
Polly_ana Hesibe Erkekler bu konuda doktora gitmezler genelde. Çünkü utaniyorlar, erkeklik gurrularina yediremiyorlar ama sağlık bu anlasalar 🤦
yigithanmom54 Prensesannesii44 Ayy Allah da sizi güldürdün gece gece iyi güldüm 😂😂😂 okuduktan sonra sure de mantıklı geldi tövbe yarabbim 😂😂
Eren42 jap Farkında bana dıyor rerken oluyo dıye amaişte bi.yerde okumustum hanı yok onemlı degol ben seni Boyle sevıyorudmda deyince hıc umrunda degıl