bebitonunannesi_ Yarın lazere başlıyorum ilk kez gidicegim, tavsiyeleriniz var mı bu konuda, sizinkiler kaç seans sürdü buz Lazer acıtıyor mu birde?
Musmutlubiri bebitonunannesi_ ben diode lazere gidiyorum; ilki heyecanlı oluyor baya benim genitalde acıma olmustu çok fenaydı hatta😂 diğer yerler normal. Ben 10 seans anlastım haftaya 5. Seansıma gidicem; guzel gidiyor baya iyi sonuc aldım diyebilirim☺️
Yamacefeninannesi bebitonunannesi_ eczaneden jetex diye krem akın osel bomgenize sürün ilkte özel bölge açıyor benimde dokuzuncu senasim koltuk altı bitti bacaklar da yüzde altmislar yetmislerde özel bölge fe yarı uariya tekrar paket aldim
Glyrzgrdmn13 bebitonunannesi_ buz lazer asla acıtmıyor genital de bile hissedilmiyor ama alexandrite bildiğin yakıyo 9 sene önce alexandrite gitmiştim ama genital de dayanamadım iptal ettim ana buz lazer çok iyi hiç acıtmıyor seans sonrası sürekli dökülme falan oluyordu ama şimdi genital bölgem sanki lazer olmamış gibi orası da alexandrite olsaydı belki biterdi
yigitinannesig bebitonunannesi_ merhaba bende buz lazere gidiyorum cihazın adı soprano ice . Özel bölgede canı yakıyor benim öyle olmuştu.
bebitonunannesi_ Musmutlubiri ya genitalde acı var diyorlar Evet ben korkuyorum çünkü ağdaya bile dayanamayan insanım 😞
bebitonunannesi_ Yamacefeninannesi yarın Alicam , pahalı bişi mi fiyatı ? Birde lazerden önce sürüyorsun dimi
Yamacefeninannesi bebitonunannesi_ yani eşim tanidiktan aldı beş tane falan fiyatını gekisten verdi ne kadar bilmiyorum ama lazerden ince sürüyorsun
Leylus bebitonunannesi_ valla canim ben buz lazer yaptırdım 8 seans arasa kontroller oldu kesinlikle aynı duzende olmayı kabul wt her gittiğimde farklı çalışan vardi farklı yontem buz lazwrde acıtmıyor ama iyi sonuç vermiyor mesela benim ayda 1 sean diyelim seansa girip çıkıyorum cok guzel tek tük çıkıyor jilete vuruyorsun lazere gidiyorsun o ay cok kolay geciyor ama seans arası uzadığında 5. seanslar sonra falan hepsi geri geldi lazer bitti kullar bitmedi suan tekrar ağlaya başladım cok mutsuzum bu konuda 2.gebelik düşünüyorum ondan sonra tekrar gidicem ama iyi bi yere gitmek lazım fiyatın uygun olmasına bakmamak lazım
Yamacefeninannesi bebitonunannesi_ yani ben dolmuş ile gidiyorum evde iken biraz sürüyorum çıkmadan lazer merkezinde hazırlanır iken biraz sürüyorum etki edoyor zaten üst bölüm öyle acı olmuyor özel bolgenizin. Alt tarafı ve iç taraflari açıyor o bölgelere surseniz zaten yeterli olur