123456 Off kızlar daha 10 günlük anneyim ama ilk zamandan yara oldu varmı öyle olan ne zman geçer bu yaralar krem sürüyorım arada ama valla emzirirken canımdan can gidiyor😥
Zeynepeymen 123456 20 gün boyunca galyarl ayaklarımı yere vurark emzıren bı anne olark avent gogudnkalkanı alın hemen keske basda alsaymısım allah razı olsn burdaki anneler sölemisti ıkı günde gecırdı hıc beklemeyın alın
Polatalpmoms 123456 benim de canım çok yandı nerde ise emziremedin lansinoh da hafiflettik ama geçirmedi ebenin tavsiyesi ile TATLI ELMA YAĞI aldım bi defa sürmemle geçirdi tavsiye ederim 😊
123456 Nazlipek canım ben bu kalkanı aldım senin yaraların kaç güne geçti bu arada emzirmeye devam ettin mi göğsüne bişe sürdün mü tam olarak nasıl kullandın geceleri de taktın mı
Nazlipek 123456 evet süt onun haznesini nemlendiriyo güzelce emzirmediğin her an meme ufun nemli kalıyo Yaraları çabucak geçiriyo mutlaka dene🤗
Mrvesn Kalkan göğüs ucunun tişörte değmesini engeller. Bu sebeple hava alan göğüs ucu daha çabuk iyileşir. Çok yara olduysa mutlaka sağlık ocağına vs gösterin. Ben emzirmeyi bırakma noktasında gitmiştim, aile hekimim sağolsun 2 krem yazdı ve 1 hafta içerisinde geçti.
Venus Hiçbir çözümü yok maalesef memelerin canları isteyince geçiyor. Bende 26 gündür işkence çekiyorum. Lansinoh krem, pomat, madeccasol, sarı toz, e vitamini kapsülü , awent kalkan, silverette gümüş kapak kullandım bana mısın demediler. Hala yara:) Emzirmek kadar güzel bir duygunun bukadar işkenceye döneceğini kim bilebilirdi ki☺️
Nazlipek 123456 gece gündüz emzirmediğim her an taktım krem öncesinde kullandım bunu alınca bırakmıştım bikaç güne rahatlattı. İnşallah sende faydasını görürsün🙏🏼🙏🏼
123456 Zeynepeymen sadece kalkanı mı kullandınz her hangi bişe sürdünz mü göğsünüze her emzirmeden sonra kalkanı yıkadınz mı
Zeynepeymen 123456 canın kalkanı tak ztn ıcıne süt bırıkıor o sut ıyılestırıpr sutyene temas etmıor yaranız cnk ıyılesr kremde surersnz daha hızlanır ıyılesme
123456 Trakonya45 kulalnıyorm canım cumartesi akşam aldım delikli olanı kullanıyorm bişe sürmeme gerek var mı içine biriken sütü döküyorum ama kalkanı yıkamam gerekir mi her defasında doğru kullanmak için sorıyorm bu kadr
Durui 123456 günde bir kez yıka her seferinde gerekli değil.biriken sütleri de dolaba koyup değerlendirebilirsin sütün azsa
Trakonya45 123456 lansolin krem kullana bilirsin kapalı olanı kullan akan sütüde bebeğine içirebilirsin hemen boşa gitmiş olmaz gün aşırı yılıyorum ben
Durui 123456 çoksık alırsanız içindeki sütü birşey olmaz diye düşünüyorum. Zaten sütünüz yeterliyse gerek yok biriktirmenize