shsglm Kızlar bebeğim 9 aylık emziriyorum. Lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum sizce başlamalı mıyım bi sakıncası olur mu Emzirme açısından??
plajterligi shsglm 6 aydan sonra problem olmadığını söyleyen yerlerde var emzirme bittikten sonra gel diyen yerlerde var. Bende gittim görüşmeye ama emzirdiğim için almadılar
bebitonunannesi_ shsglm yarın ilk kez gidicem lazere ,14 aylık bebeğimi emziriyorum belirtecem de , çoğu kişi sıkıntı olmaz diyor
smsmsm shsglm oğlum 18 aylık bu ay bnde ilk seansa başlıcam emzirdiğim için koltuk altına yapmıcaklar emzirme bitince oraya başlarız dediler
shsglm plajterligi evet bende İnternette öyle okudum kime neye güveneceğiz vallahi öyle kararsızım ki
pelinn01 shsglm hayır neden olsun ki ve sadece anne sütü alıyor oğlum sadece Lazerden sonra 2 saat emzirmiyorum oda sadece vücudum ışın aldı diye herhangi bir sıkıntısını görmedim
shsglm bebitonunannesi_ ayyy bana da yazar mısın sana zahmet ne dediklerini vallahi hem yazın hem bebekli çekilmiyor artık 🥵
shsglm pelinn01 bazı yerlerde ışınların sütü bozduğunu söylüyorlar onun için sordum canım teşekkür ederim bilgilendirme için sağlıkla büyüt 😍🌸
pelinn01 pelinn01 tavsiye etmemelerinin tek sebebi değişen hormonlar yani kıl kökleri doğumdan 6 ay sonra kendine gelirmiş normale dönermiş vs kesin sonuç almak için 6 ay sonra gidin falam diyorlar ama dedğim gibi süte herhangi bir zararı olmadı