deletedmom719 Bugün sağlık ocağındaki hemşire bu kan damlasını verdi. Kabız yapabilir tadı kötü istemeyebilir ağlayabilir ama sen yine de ver dedi. Ne yapsam bilemedim. kabız yapar diyor başka kan damlalarıda mı böyle? Kullanmalımıyım bunu sizce kızlar?
Sevince deletedmom719 bAna da verdiler o damlayı ama ben cocugun doktoruna gösterdim sizin doktorunuz var mı? Bnmki bu ilacı kullanmayın dedi çünkü.
Agg0207 deletedmom719 benim kızıma hiçbirşey yapmadı belki sizede yapmaz deneyin bence bende korkmuştm başta ama sorun olmadı
izelplt_ deletedmom719 içinde paraben ve şeker var direk çöpe atın. Bestiron damla var onu kullanın en kaliteli ve emilimi yüksek Demir damlası
Meyra deletedmom719 banada vermişlerdi o damlayı ama kızımın doktoru kullanmayın paraben içeriyor dedi ve bize bitkisel bir kan damlası verdi bestiron ismi kabız filanda yapmadi hic
Serenkoc33 deletedmom719 sakın kullanmayın. Kabız yaptı ayrıca onu kullandıktan sonra bebeğimin kakasında kan gördük bizi korkuttu alerji felan sandık ama vegaferon yapmış.bi daha kullanmadık ve sorunumuz kalmadı. Bence doktorunuza danışın o gerekli başka Demir ilacı verir.
deletedmom719 Serenkoc33 yaaa çok şaşırdım 😣 bu sağlık ocakları neden böyle zararlı şeyleri veriyor peki 🤷♀️ vitamin damlasının içeriği de kötü çünkü
Poncikbirannis deletedmom719 kullanma canım içeriği temiz değil. Sidefer kullanıyorum ben çok memnunum bitkisel ve yan etkisi yok onu al bence
Berivan_alparslan7 Poncikbirannis canım ben de yeni aldım da paketin içinde toz bi karışım vardı onu şişeye koyup karıştırdım ama tam erimedi içinde pütür pütür duruyor normal değil mi bu
Yoncalya19 deletedmom719 artık 6ayından önce kan ilacı önermiyor hekimler banada verdiler kullanmadım
Nazlicicegim deletedmom719 sağlık ocağındaki hemşire mide bulantısı yapar kusabilir demişti kızımda zaten reflü vardı o yüzden kullanmamıştım.
Serenkoc33 deletedmom719 evet maalesef d vitamini de gaz yaptı ne zaman ocean a geçtik rahatladık. Sağlık ocağının verdiği hiç bişeyi kullanmam artık. Bence sizde kullanmayın