pamuksekerinannesii 3 ay 5 günlük kızım inanılmaz pturma meraklısı illa oturacak yattıgı an aglıyor 2. Kızım ilki böyle degildi bu cok meraklı bu ayda böyle olan varmıydı
Elfgrn pamuksekerinannesii her bebek farklı oluyor ama kesinlikle 4. Aydan aşağı oturtmayın bebeğiniz sinyal veriyor oturma için 4 ayda başlayın derim şuan çok erken
Minikkualam pamuksekerinannesii Benim kızımda o zamanlar başladı aynı dediğin gibi yattığı an ağlıyordu ki halende öyle 😂 ben kucağımda tam dik olmayacak şekilde oturtuyorum 😇
Eda1414 pamuksekerinannesii dr osman gonulalin videosuna denk gelmiştim YouTubede başını tutabiliyorsa destekli bir şekilde oturtabilirsiniz diyordu
tuanamoms_07 Bizde o durumdayız oto koltuktan kalkmaya çalışıyor düz yatarken başıyla kalkmaya çalışıyor. Osman gönülal izledim o oturabilir diyor destekli bir şekilde. Bende kısa süreli destekli oturtmaya başladım
pamuksekerinannesii tuanamoms_07 erken diye düşünüyorum ama cocuk istekli ne yapayım gelişimide iyi bi yandan sorun olmaz diyorum bi yandan ya olursa diyorum direk kucagımda oturuyor kendini uzanırken kaldırdıyo anlamıyorym ne bu acele
pamuksekerinannesii Elfgrn bende öyle düşünüyorum ama birtek öyle sakin duruyor cok rahat duruyor uzandıgı an kıyamet
Elfgrn pamuksekerinannesii o bitmiyor benim kızda basıyor çığlığı yatmak istemiyor biraz kucakci bizimki onunda etkisi var ne zmaan 4 oldu öyle yaptım bizimde erken verdi sinyali ama garanti olsun diye 4. Ayını bekledim. Pusetten atmaya çalışıyordu kemerle bağlıyordum sabır gerektiriyor bu süreçte her şey onlar için
Asyabuse Bizim doktor 6 aydan önce asla dedi bi de bizim düzeltilmiş olayı var yani 7.5 aylıkken destekliye başlayacağız 🙄
Eda1414 pamuksekerinannesii youtubede kriterleri açıklıyor bi izleyin isterseniz bebekler için oturtma egzersizleri başlığı