Deletedmom_80 Bazıları bebeği ayağından, boynundan öpmeyin diyor, nedenini sormadım da hiç bilen var mı niye öyle deniyor? Hurafe gibi geldiği için üstünde durmamıştım ama aklıma geldi şimdi araştırıyım dedim gerçekten hurafe mi diye
mrz_04 Deletedmom_80 annemde ayağının altını öpersen ömürü kısalıyor demişti inanmıyorum ama öyle dediği için de öpmüyorum
Eda1414 Deletedmom_80 çok saçma iki kızımı da sürekli ayaklarından öperim boynundan da öperim çoğu yerinden öpüyorum öyle şeylere inanmayın
uynakbalina Deletedmom_80 ayağın altından öpünce ağaca çıkamaz derler bizim burda boynundan öpünce inat olurmuş hepsini de yaptım valla 🤣
kizcegunes Deletedmom_80 bana da ayaktan öpme düşer dediler valla parmak aralarını bile öpesim geliyo ahsjdjdj ben doğurdum kime ne ahsjdjj
Aysegul93 Deletedmom_80 boynundan öpersen aksi huysuz olr derler ayak altından öpersen geç yürür derler. Ama her daim iki yerdende öperim. Bunlar batıl şeyler boşverin
kizcegunes Aysegul93 ay acaba boynundan öpüyorum diye mi böyle oldu bu çocuk ahdjdjd hiç susmuyor gündüz hep ağlıyor 4 aylık sjdjdkd yarından sonra kesiyorum boynunu ajdjdj
Melis1706 Deletedmom_80 ayagindan opunce gec yurur kiskanc olur, boynundan degilde enseden derler bizde onda da sinirli olur diyorlardi.gerceklik payini bilemem batil inanc iste😂
Ebrarkkk Deletedmom_80 ayağından öğersen tövbe tövbe ruhu geri gider bile duydum😳 enseden öpünce asi olur derler hiç birinede inanmıyorum her yerini öpesim geliyor
0808h Deletedmom_80 geçenlerde bir yazı okumuştum ayaktan öpünce bebek bağlanma sorunu mu yaşıyordu ne tam hatırlamıyorum ama bilimsel açıklaması var diye biliyorum
Yaseminsaribas Deletedmom_80 annemde bana derdi ayağının altını öpme geç yürür diye 13 aylık olacak nerdeyse bir aydır yürüyor hurafe yaniii
Ygmrygz Ayaktan öpmek için geç yürüme derler. Enseden boyundan öpmeyi de inatçı olur derler sonuç öpüyorum 😂
Zeytinagaci Daha saçma şey duymadım arkadaşlar lütfen böyle saçma sapan hurafelere inanmayın. Çocuklarınız sizi örnek alır, onlara öğretmeyin böyle şeyler. Bilim bilim bilim…Milletçe en ihtiyacımız olan şey
Hayaladenmom Deletedmom_80 kaynanam ayağından öpme aksi, inat olur diyor ama şapır şupur ayaklarını yiyorum hic de inanmam böyle seylere
tosbiksmoms Deletedmom_80 ayağından çok öpmüştüm oğlumun ve 11 aylıkken yürüdü. Inanmiyorum öyle şeylere. 😀
Hadianne Deletedmom_80 yok enseden öpme inatçı olur yok ayağından öpme geç yürür benim teorime göre önceden çocuğu sevmek ayiplanirmis falan filan ona istinaden üretilmiş şeyler ben çocuğumun ayağını kulağını bacağını ensesini öpüyorum hiç sorun yaşamadık 😂😂😂