Ravza18 Y_E1234 benim kızım 4. aydan sonra tuttu emziği şuandada sadece uykuda alıyo onun dışında emmiyo ama uykuda baya kurtacı bişey
Yalin Y_E1234 uykuya geçişte veriyorum, uyurken kendi bırakıyor zaten. Uyku süresini etkilemiyor bizde.
Gamzeciks Y_E1234 eet hem uzadı hem düzene girdi. Aynı saatlerde hep aynı şekilde verdiğim için rutin oluştu.
Sakura-chan Y_E1234 uyurken veriyorum uyuması gerektiğini anlıyor . Uyuyunca da kendiliğinden atıyor . Uyku süresini etkilemedi
Zehra_Ens 3 aylık ikizlerim meme reddine sebep olabileceği için kullanmadım hiç. Emme isteğini de azalttığı daha uzun süre emziğe kanıp emmediği söyleniyo. Uykularında da hiç bi problem olmadı şükür
HYM Emzik=büyük kurtarıcı 😄 kızım 17 aylık 3 günlüktü galiba tutmaya başladığında sadece uykuya geçerken veriyordum ama bu aralar arada uyanıkken de istiyor özellikle dışarıda iken avm vb ağladığında ağzına veriyorum sakinleşiyor iyi ki emzik var 😅😅
Tugraveannesi1907 Y_E1234 evet hastane de doğum yaptığım ilk gün verdim ağzına çok şükür tuttu rahatlık kurtarıcı gerçekten çok seviyor emziğini