Ya ne yapacağımı şaşırdım artık. 8 ay 14 günlük olduk bu zamana kadar daha bir kere deliksiz uyku göremedik. Sorun değil, önceden iki kere mızırdanırdı emzirirdim uyurdu. Evet erken kalkardı ama yinede dinlenirdik az da olsa şimdi kaç aydır hiç biri kalmadı. Devamlı uyanıyor ağlıyor 20 kere kalkıyordur herhalde hepsinde emzirmiyorum çünkü aç değil. Pış pışlayıp uyutuyoruz ama sabaha kadar ne ağlama ne ıııı ııı laması bitmiyor. Bu arada kendi uyuyor, gündüz düzenli uyuyor ama yok. Nerde yanlış yapıyoruz anlamıyorum sabah 6.30 a kadar uyuyor onuda 4 ten sonra sürekli yardım ederek zorla uyutuyoruz. Yani diş desem ayalardır mı sürüyor bu diş ki hiç bir belirti yok altta iki diş çıkmıştı öyle kaldı. Başka ne olabilir anlayamıyorum ve çok yoruldum. Artık oğlumla güzel ilgilenip oyunlar oynayamıyorum çünkü halim kalmıyor. Hiç bir şeye halim kalmıyor daha doğrusu. Neden böyle ya en fazla 2 saat deliksiz uyuyor oda belki onun dışında devamlı uyanıyor ve ağlıyor baya bağırıyor hemde sağolsun. Ne yapmam gerekiyor nasıl düzelteceğiz böyle devam mı edecek lütfen birileri bişey söyleye bilir mi 😞