hepbahar123 Kizlar boyu uzasın diye özellikle yaptığınız beslenme şekli ar mı?neler boy uzamasına katkı sağlıyor ? Boyu kısa da değil aman aman çok uzun da değil oğlumun
Gmznr2909 hepbahar123 valla gülüm o biraz da hatta biraz da değil genetik yani eşinin ve senjn ya da eşinin boyu uzunsa uzun olur ama sizlerde kisaysaniz fazlada bir şey bekleme
Sezerss Bebeğiniz kaç aylık ve boyu kaç acaba benimde bebeğimin boyu yavaş uzuyor doktor boy için şu anda yapılacak birşey yok birden uzar boyu zten dedi 3 ay boyunca 66cm de kalmıştı şu an 9 aylık 71 cm
hepbahar123 Sezerss 18 aylıkken 80 cm di cnm bizimkijin hiç durmadı ama öyle aman aman da uzun boylu değjl cnm
hepbahar123 Ogzshn kefiri bem bir kez içirdim ya içmiyor twkrar.deneyeyim en.iyisi bakim .ruşeymi evet hep verdim ben de bi aralar vermedim ama.yine veririm ona var evde
Ogzshn livanurvealpinannesi61 o zaman genetikten kaynaklıdır canım nasıl bazı bebekler o kadar iştahla yemesine rağmen aylarca kilo almıyorsa boy da aynı şekilde🌸
hepbahar123 Gmznr2909 aynen bnce de genetikle de alakası çok bazen de çocuklar uzun olup sonradan daha uzamiyo ya da kısa olup sonradan uzuyo hele erkek bebeklerde bunu çok gördüm . Evet cnm ben kısa eşim uzundur😁