RRaahimee Avuç avuç saçım dökülüyor doğumdan sonra sizde durumlar nasıl hanımlar.. herhangi bir şey denediniz mi durması için
Beste56 RRaahimee bendede aynı durum valla yastıkta yerlerde heryere saçlarım bebeğim saçlarımla oynamayı çok seviyor açıyorum saçımı o oynarken suratına bile düşüyor daha bişey denemedim ama kan değerlerime baktıracağım sizdede öneririm
Asyaveannesi04 RRaahimee ben doktora gittim kan tahlili yaptı, biotin ve demir eksikliğinden oluyormuş ilaçla düzeldi
Buket57 RRaahimee 3 ay oldu doğum yapalı bende de hala saç dökülmesi var ya 😔 evin her yerinde saç var yemek yaparken tülbentimi iyice örtüyorum valla,afedersiniz duşta bakıyorum komple elime geliyor😔
benkosarim dahılıyeye gıdın emzirirken vıtamınler eksıldıgı içinde artıyor bana demir basladı kestırdım anne takvıyelerı alabilirsiniz
Suuu RRaahimee Ben hiç bir şey denemedim. Yaklaşık 4 ay kadar sürdü benim sonra bir anda durdu dökülmesi. Şimdi yeni yeni saçlar çıkıyor bebek saçları gibi😀🤭
Beyzaaaaaaa 6 ay olacak hala tutam tutam dökülüyor vitaminleimizi alıyormuş bebeler ondan dökülüyormus takviye lazım ama kullanmadım da gitmedim de. Bilmyrm ne zaman düzelir
22mavisim0510 10 ay önce doğum yaptım hala dökülüyor ama son 1 aydır eskisi kadar çok değil herhangi bir vitamin veya takviye kullanmadım