Beraninannesii gizlibiriii Sabah klasik kahvaltı haşlanmış yumurta süzme peynir kaşar peynir salatalık domates zeytin tahin pekmez yarım nektari. Öğlen serinlemesi için muzlu yoğurt yaptım. Akşam yemeği ovmaç çorbası yanına az ev makarnası ayran yapicam.
Usnac1995 gizlibiriii Kahvaltı da Yağda yumurta sarısı, labne, pekmez, salatalık rendesi Ara öğün bir muz Öğle yemeği semiz otu yemeği Ara öğünde kiraz, kavun Şimdide yoğurt vericem Akşam içinde semiz otu kaldı biraz, azıcık makarna yaparım yeter 😍 10.5 aylık
cahillesohbetikestim gizlibiriii sabah peynirli omlet, domates, salatalık, zeytin. Yedi. Ara öğün yoğurt yedi Öğlen çorba içti biraz Ara öğün şeftali ve erik Akşama da kıymalı pide ve ayran
Fatmannny gizlibiriii sabah tost kiraz pekmez tahin öğlen tarhana çorbası akşam kıymalı semizotu yemeği ve yoğurt uyumadan da meyve veririm 11 aylık
gizlibiriii Beraninannesii kaç aylık benimkinin dişleri yok o yüzden makarna zeytin vs veremiyorum yumurtayı da asla sevemedi
Beraninannesii gizlibiriii 14 aylık ama bu dediklerimi dişler yokkende yiyordu zaten 11.ci aya doğru çıkardı dişlerini. Yumurtayı benim bebegimde çok sevdiğini soyleyemem kimyon serpiyorum üzerine kokusunu alıyor . Zeytinde kabuğundan ayırıp veriyorum hala yoksa çok afedersiniz kakada bütün bütün çıkıyor , 😇
NmalkoC gizlibiriii sabah kaşarlı omlet zeytin salatalık şeftali kefir Öğlen tavuk sote yedirdim Akşamda dışarıda adana kebap ayran Oğlum 2 yaş bu arada