Dilekhilal Kızlar Philips aldım çok kötü bir kılı almak için 5-6 kere üstünden geçiyorum. Sizin kullandığınız önerebileceğiniz var mı ?? 😇
midekoruyucu Dilekhilal ya bu aletlerin en iyisi bile bence güzel almıyor. Ona para verene kadar taksitle lazere gidin bence. Kökten kurtulursunuz. Bende vardı bi tane canımı yakıyor ama kılları almıyordu anlamadım 🥸 sinir olup lazere gitmiştim
Mucize_prensesimmmm midekoruyucu Dilekhilal Ya birde alsa bile çok kıl dönmesi batık yapıyor 1 senedir kullanıyorum bacaklarım mahvoldu
Asyaveannesi04 Dilekhilal braun benimki ama zaten yıllar önce epilasyona gitmiştim bazen tek tük çıktığında alıyorum su da da çalışıyor benimki çok memnunum
Zeynepefem midekoruyucu lazerle de tekrar çıkma sorunu oluyormuş tamamen yok olmuyormuş doğru mu acaba
midekoruyucu Mucize_prensesimmmm aynen aynen bende de öyle olmuştu jilet sürünce bile öyle olmuyor 😵💫
midekoruyucu Zeynepefem evet maalesef öyle ama eskisi gibi değil kesinlikle tek tük çıkıyor rahatsız etmiyor temizlemesi aşırı kolay. Bazı bölgelerde hiç çıkmıyor