Gzm88 Kızlar ben Türkçe öğretmenliği okudum seneye çalışmayı düşünüyorum özelde 2 sene oldu mezun olalı kendimi nasıl geliştirebilirim ne yapmam lazım nerden başlamam lazım bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim ?
neolacaksimdi_ Gzm88 bütün kaynaklari çöz. Efsane olursun akın akın özel ders alırsın. Fiyatında sen koyarsın 🌼
calikusuu Gzm88 Alan taraması, Türkçe Öğretim Programını takip, bazı konular ortaokulda güncelleniyor, yenileniyor. Özel okulda çalışmayı planladığınız için soru çözümü ve materyal hazırlama üzerinde durmanız faydalı olur.
Teomom1 Gzm88 merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. 😊 Bol bol soru çözün evet ama özellikle sözel mantık sorusu çözün. En zor konu o oluyor.
calikusuu Gzm88 Dershanede çalışacaksanız kısa konu anlatımı farklı soru tipleri önemli. Yayınevlerinin soru tarzlarına hakim olmanız lazım, sözel mantıkla aranız nasıl?
neolacaksimdi_ Gzm88 cozebildigin her kaynağı çoz. Mesela ben mat ogrtmeniyim özel ders almamdaki en büyük şey kaynakların tüm sorularından haberdqrdim hani soru geldiğinde cozemedigim olmuyordu
Gzm88 socialmomy eşim istemiyor durumumuz iyi Allah’a şükür burda kurulu düzenim var özelde çalışmayı düşünüyorum şimdilik
socialmomy Gzm88 he iyi o zaman bence hiç çalışmayın özel sabah akşam ders olsun olmasın tutuyor çevremdekiler öyle yani arkadaşlarım bilmiyorum
Gzm88 Alps_momm__ şuan herşeyin durumu öyle özel sektörde tanıdık olmayınca zor biz de tabi ayarlıcaz