Ensensr13 Doğum yapalı 2 ay 6 gün oldu. 2 haftadır kanamam bitmişti dün yine başladı ama simsiyah normal regl kanaması gibi değil. Doğumdan sonra normal mi bu kan rengi? Randevu aldım gidene kadar içim içimi yiyecek.
bananeabiya Ensensr13 Cerazette falan doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz o hap bende ara kanama yapmıştı ve kahve telvesi gibi kanamam olmuştu
Ensensr13 Uykusuzhergeceeee randevu aldım görünücem inş. Bu birikmiş kan daha ne zamana kadar devam ederki.
Ensensr13 bananeabiya parol bile kullanmıyorum. 1 ay önce muayene oldum bişey yok dedi doktor. Bişey yoksa neden böyle olurki.
Fatosumum Doğum yapalı 4 ay oluyor 4 aydır haftada bir bunu yaşıyorum. Bi kere doktora gittim bişey gözükmüyor daha iyi bi makinayla bakalım dedi pazartesi tekrar randevum var ama yine ve yine kanamam da var bakarlarmı bilmiyorum
Ensensr13 Fatosumum kanamanız varsa bakarlar daha net gözüküyor. Doktorlar özellikle reglken gelin diyorlar
bananeabiya Ensensr13 anladım canım en iyisi doktoruna bi ara sor numarası varsa ona göre muayeneye gidersin belki normal bi durumdur doğum sonrası