YoncaGulce Alimana benim de 50 günlük ve anne sütü alıyor bugün kabız oldu inliyor resmen hiç uyuyamadı yavrum kimse de bişe yazmamış🥺
63_hulya_63 YoncaGulce sürekli masaj yapın karnına sirtuna bacaklari bisiklet sürer gibu yapin yüz üstü yatırın sırtını ovalayın. Rahatlayacaktr
Busenl YoncaGulce siz kabızsanız öncelikle kabızlığınızı düzeltin anne sütü aldığı için çocuğa da geçiyor bende aynı şeyleri yaşadım . Sarı kayısı alın güzelce bol sulu haşlayıp blenderde çekin ve gün boyu onu tüketin bana iyi gelen tek şey buydu .
63_hulya_63 YoncaGulce emiy YoncaGulce bol su için rezene için mutlaka 2 çay kaşığı kadar da ona icirin .anne sütü bazı bebeklerde kabızlık yapıyor benm oglumdada öyleydi bazen 5 günü bulurdu yapması sert bir dışkı olmadığı sürece sorun yok .günde 2 kez sabah ve akşam bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin doktor onerisidir
63_hulya_63 YoncaGulce birde mutlaka probiyotik damla kullanın .hem bağırsaklarıni düzenler hemde bağışıklık sistemini güçlendirir.doktorum.maflor önerdi ama ben şuan NBL markası elimde var bitince maflora gececegim
YoncaGulce 63_hulya_63 rezene içiyorum doktor çocuğa izin vermedi senin sütünden geçer dedi probiyotik kaleidon verdi kullanıyorum. Kabızlık 1 gün sürdü ama gaz geçmiyor Allahtan kendi kendine güçte olsa çıkarıyor yoksa halim haraptı
63_hulya_63 YoncaGulce gazı çok olduğunda hemen yüz üstü yatir ayaklarinjda hafif ittir diz çöker gibi pozisyona getir sırtını ovala hemen çıkarıyorlar öyle