Keslin_3 Dün akşam çok sıcaktı yandık resmen bebeğim 4 ay 21 günlük dişleri kaşınıyor eli hep ağzında kafası sıcak elleri ayak içleri sıcak ateş ölçüyorum 36.4 bazen 36.8 oluoyor 37 çıktı
Aselhuma41 Keslin_3 bebeklerin sıcaklık yoğunluğu çoğunlukla kafadan oluyor ve başları en cok terleyen bölgedir sırf bu yüzden hergun bebeğimi yıkıyorum sıcaktan çok bunaliyor
Merve_bolat Keslin_3 eğer huysuzsq calpol verebilirsin salatalık verebilirsin havuç verebilirsin en azından kemirir damakları rahatlar
Keslin_3 Berfin_yldz ateşi 37 ama o kadar huysuz ki abimin diüğünü vardı zehir oldu acile gittik dişleri patlayacakmış calpol ile probiyotik verdi
Berfin_yldz Keslin_3 yaaa Çok Kötü Olmuş saglik Ocağında İğne Kırılıyorsun Acı Çekmemesi İçin Sterseniz Bi Yaptırın Tam Nasıl Olduğunu Bilmiyorum
Keslin_3 Berfin_yldz şimdi poposu da sivilce oldu ya sarı akıntısi var Allahim biri bitiyor biri başliyor
Keslin_3 Berfin_yldz sağlık ocağina gidicem muhtemelen pişiği ilerledi havalar çok sicak birde dün düğün vardi
Berfin_yldz Keslin_3 peki Canım Evde Hametan Var Mı Saglikocagi Doktoru Yazdı Kızım Az Birsey Pişik Olmuştu Geçen Sürdüm Sabahına Hiç Birsey Kalmıyor
Keslin_3 Berfin_yldz sağlık ocağina gittik fucidin verdi antibiyotik diş çikariyor o yüzden de olabiliyormuş