Beyzanl52 Bebegime mama kullaniyorum suan 1,5 aylik mamayi hazirladiktan sonra ne kadar sure icinde tuketmemiz gerekiyor? Ozellikle inceledim 2-3 saat icinde bir bozulma olmuyor
menek16 Beyzanl52 Genel de agzı degmedigi sürece 1 saat denir ama ben hiç o kadar bekletmedim havalar da sıcak nolur nolmaz
Bebegimm1 Beyzanl52 beklediği için bakteri ürettiğini biliyorum ben yarım saat içinde dökerdim genelde taze verirdim rikse atmazdm mamalar pahallı evet ama yediğine içtiğine dikkat ederdim
sevilk Beyzanl52 eğer ağzı deymediyse dolapta 24 saat oda sıcaklığında 2 saat, ağzı deydiyse 1 saat. Ben sıcak havalarda oda sıcaklığında maksimum 1 saat bekletiyorum
deborflo Beyzanl52 dolapta filan bekletilmiyor mama yazıyor üzerinde zaten. Olay dokunması olmayabilir faydasının da azalması muhtemelen. İlk zamanlar yapıp yanımıza koyduk bazen 2 saati buldu. Acemilik 😇 Bir termos herşeyi çözüyor. İçmiyorsa iki posta hazırlayın. Sıvı termometresi çok pratik eğer çaydanlık ihtiyacınız varsa 40 dereceli çaymatikte öyle. Bekletmeyin yahu özetle