olmezbusra11 Kızlar 5 ay 11 günlük bebişim var gündüz hcbseyi yoktu akşam baktım ateşi var gibi iki ateş ölçer var ikisiyle de ölçüyorum biri yuksek çıkıyor biri düşük calpol verdim bir de duş aldirdim uyuyor şuan tekrar ölçtüm 37.4 çıktı çok mu yüksek nasıl ilerlemeliyim şuan ?
Beraninannesii olmezbusra11 37.4 normal seyirde bir ateş takibi bırakmayın 38.5 olmadan ateş düşürücü vermeyin. İnce giydirin havalar zaten sıcak ayağında çorap olmasın . Geçmiş olsun
aayysselll olmezbusra11 çok geçmiş olsun bugün aynı durum bizde de var. Öğleden sonra bir an da oldu beni de aynı sizin gibi 37 civarı ateş tedirgin ediyor. Elleri ayakları sürekli sıcak, vücudu da öyle. Ben ateş düşürücü verdim ama. Keyfi çok şükür yerinde ama gece de aniden yükselirse diye bende çok korkuyorum tetikteyim sürekli. Bizde 6.5 aylığız. Allah bütün hasta bebişlerimize şifa versin inşallah .
Umutluluk Hayır yüksek değil arada bir ateş durumu . Bu kadar endişe etmeyin 38,38,5 gibi yükselince verin genelde ateş düşürücüyü çoraplarına limon sıkıp giydirin çok etkili
olmezbusra11 Beraninannesii evet ince giydirdim klima da açık ztn çorap normalde de giydirmem uyurken ztn ki şuan uyuyor uyuyunca da kafam ediyoe biraz sonuçta bı yerleri fln ağrıyor olsa uyuyamaz heralde
Beraninannesii olmezbusra11 Kendi bebegimden yola çıkarak soyliyim. Benim bebeğimin ateşi çıktığında inliyor uyku halindeyken de ben öyle anlıyorum bir sorun olduğunu . Nefes alıp verisi değişiyor.