Erzeynep 2 aylık bebeğim. Kullananlar nasıl buluyosunuz cabuk acıktırıyor gibi geldi bana. Kakasını 5. Güne kadar yapmayınca buna geçelim dedik. Hem anne sütü hem mama verenler için önerdi biri kaka konusunda.
Aryaklc Erzeynep Aptamil sma evolvia hepsini kullandım evolvia anne sütüne en yakın mama diyor eczacı içinde nişasta oranı az olduğu için diğer mamalar gibi sisirmiyor kizim 5.5 aylik 4 saatte bir veriyorum genelde 2 aylık olduğu zamanlarda gece yatarken mama veriyordum uzun uyutuyordu.
Beraninannesii Erzeynep Evet benim bebegimide çok sık aciktiriyordu birde kokusu rahatsız ediyordu içmek istemedi hiç çok ağır diye 😇 Bebelac Gold ile devam ettik .
Melese Erzeynep ben 3 aylıktan beri kullanıyorum şuan 7 aylık oldu gayet memnunum kabızlığını çözdü kilo alımı gayet güzel hatta birazcık önde gidiyo
Eva_kuzusu Benim bebeğim çokkk gazlıydı onun için önermişti doktor gayet memnundum canım gaz problemi kalmayınca sma ya geçtim ben
3750ay Ben 15 günlükken kullanmaya baslAdım memnunum kakasını düZenli yapıyor ve gaz problemi yaşamadık