Haticeederen5 Bugün doğum günüm ama hiç mutlu değilim insan eşine mesaj bile atmaz mı hep beklenti içindeyiz ama karşılığı gelmiyor biz olsak o kadar planlar falan yaparız en güzel cümleler kurariz
MiracAlpinveUmutunAnnesi Haticeederen5 doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu huzurlu yılların olsun evladinla birlikte ❤
Misskokulum Haticeederen5 sağlıklı huzurlu nice güzel yaşların olsun evladınla çok beklenti içine girmemek lazım aynı şeyi ben de yaptım pişman oldum artık bir şey beklemiyorum
Alyaveannesi1 Haticeederen5 canım öncelikle Doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara benim Doğum günümde yaklaşıyor kocam da şimdiden söyleyim bişi yapmam hediyeni aldım diyor oda korse aldı ayakkabı falan almıştı bende yok dışarı çıkalım özel hissetmek istiyorum o gün dedim günah diyor yahudimisin sen diyor bende sen sanki çok mu müslümansın dedim 😒
Bluebaby Doğum günün kutlu olsun canım benim evlatların ile nice güzel yaşlar gör:) onlar yazmazsa yazmasın biz kadınlar birbirimize yeteriz :)
pozitifanne Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere iyiki doğmuşsun😊 eşin inşallah düzelir ve senin kadar düşünceli olur umarım
Haticeederen5 Misskokulum 😂 bende aynısını ona yapicam bazen umursuz olmak gerekiyormuş ilgiyi anca kendine yapicaksin onu anladim
Haticeederen5 Tanımadığım insanlardan bile bu kadar güzel cümleler duymak Azda olsa mutlu ediyor evladımla nice yıllarımıza inş
Haticeederen5 Alyaveannesi1 eşimle ikinci doğum günü kutlamam çalıştığı için dışarıya çıkamıyoruz zaten dışarıyı sevmeyen birisi anca normal gün gbi evde otur sohbet yok
Misskokulum Haticeederen5 gerçekten öyle ona olan sevgini hiç bir zaman belli etmeyeceksin bunları sana söyleyen ben uygulayabiliyor muyum tabi ki de hayır kişiliğim gereği sevgimi belli edemeden duramıyorum ama sen belli etme 🤣
Baharaytekin Haticeederen5 mutlu yaşların olsun evlatlarınla ailenlee🙏 Hayal kırıklılıklarının olmadıgı saglık dolu gunler😇❤️
Haticeederen5 Baharaytekin çook teşekkür ederim hepinize iyiki bu uygulama var biz kadınlar güçlü kalmaliyiz 😘