Bebegimuyumuyorr Dmlamira19 Benim canım tekrar bebek istediğinde oğlumun kolik zamanlarındaki videolarini izliyorum hemen geçiyor isteğim😂😂
Abdisumeyye Dmlamira19 oğlum 5 e girdi kızımda 8 aylik canim oğlum 2018 li kızım 2023 cok şükür iyi gidiyor 🥰
benkosarim Dmlamira19 kızım var ileride bir kardeşi olsun çok isterim kolik bir bebekti ama en çok ülkenin ekonomik hali beni üzüyor
Misssitare Bebegimuyumuyorr bende ilk aylardaki zorlanmalarımı, meme reddi mücadelemi unutmamaya çalışıyorum ama yavaş yavaş siliniyor gibi🫤🥴 eşime de diyorum sürekli hatırlat diye fakat spontane takılmak ruhumda var🤦♀️
kremalipatatess Abdisumeyye 5 yaş fark nasıl sizce? Ben de aralarında 5 yaş olsun sityorum ama eşim geç diyor
Fatos-Azra21 benkosarim aynı şekilde bende bir kızım var kizimda kolikti bazen diyorum kafayı mı yedin ikinci çocuk için hala zorluklari var memeden kesemedim bazende birlikte oynarlar diye düşünüyorum yaşta çok geçmeden ikinciyi yapmam lazım tabi nasip işi birazda
Yeniannis_ 1 tane cocuğum var açıkçası 2.yi düşünmüyorum Tek çocuğa yatırım yapmak daha mantıklı geliyor bana 🙈 bide annemin bi sözü var her çocuğumun farklı karakteri var uğraşması zor diye korkutuyor açıkçası 2 cocuk😂🙈 3 kızız hepimiz farklıyız şöyle bakınca haklı kadın 😂
Balkizlarim Dmlamira19 3 tane kızım var tabi zorluklar olmadan kolaylık olmaz elimden geldiğince layıkıyla yetişmeye çalışıyoruz 💐🤲💚
Meloyloy Balkizlarim Belki isim benzerliği olabilir ama merak ediyorum sizin prenseslerden biri özel çocuk mu? Bu isimle bi inst kullanıcısına denk geldim.
Havva97 Bi tane oğlum var 3.5 aylık , hatta ilk bugün regl oldum ve o hamileyken kısıtlamalar testler ultrasonlar bunları sanırım bi süre istemiyorum 😀ama ikinciyi isterim ya kardeş kardeş büyürler 😀
tubiiik_ Dmlamira19 1 tane kızım var 2. yi düşünüyordum 2 ay öncesine kadar artık düşünmüyorum 1 kızım 10 bebege bedel ama kışın tekrar 2. yi düşüne bilirim belli olmaz bi bakmıssın 1 ay sonra hamileyim diyorum hahahahaha
ofkelisirin tubiiik_ bende kararsızdm kızım 23 aylık sanki artık istiyorum gibi kızım da sakindir hırçın degl uslu inşallah fikrim degsmez sksks Beraber büyüsnler ilerde rahat edeyim 😂
Busraveismailcinar Dmlamira19 1 oğlum var 2.5 yaşında 2. Çocuk baskısı mevcut ama ben yok ben ııh ben yapamam 😄
Annelikoo 2 tane yavrularım var oglum 2019 dogumlu kızım 2021🫶🏻 Allah dağına göre kar verirmiş evlat berekettir..Herkesin yavrusunu anne babasına bagıslasın rabbim 💘
starwomen Dmlamira19 benim de 1 kızım var rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bütün evlatlarımızı şimdilik ikinci bir bebiş düşünmüyoruz bakalım 🤔
Fatmaaa06 3 tane oğlum var. Biri 2017 biri 2019 birisi de 2023 doğumlu çok şükür Rabbım olmayan isteyen herkese versin zor oluyor ama onları bir arada görmek huzur veriyor insana…