Semanurq Kızlar sağlık ocağında aşı yaptırdık her ay çağırıyorlar iki bacağına da aşı oldu sağ bacağı şiş normalmi çok ağlıyor napcam gözlerinden yaş geliyor normalmi bu
2prens1mom Semanurq benim bebeğimin de iki bacağı da vurulan yerler şişmişti 3-4 gün sonra geçti ilaç toplanıyormuş oraya sanırım kendilerini sıktıkları için zamanla dağılıyormuş öyle dendi.
-yavrukus- Semanurq yaa kıyamam 😪 bizde pazartesi aşı oluruz her aşı sonrası çok huysuzlanıyo morarma olan yerine zeytin yağı sürüyorum ve mesaj yapıyorum biraz bastırarak o zaman rahatlıyo
Kuzeybabyy Semanurq yarına bir şeyi kalmayacaktır oğlumda çok huysuzlanmıştı ateşide çıkmıştı ertesi güne düzeldi 🫠
Raziye0328 Bizde şişme yoktu ama kızarıklık vardı bacaklarını assagi yukarı hareket ettirin daha çok ağlıyorlar ama ilaç toplandigi dagilmadigi için ben öyle yapıp calpol vermiştim akşama aglamada kızarıklıkta gitmişti
DuyguveUygar Semanurq ebemiz şiş olan yerlere bızdolabında beklettiğin kaşığı koyabilirsin demişti bi deneyin istersenix
Ayfa1608 Semanurq biizm 2.ay aşısında öyle şişlik oldu fındık gibi bişeydi. Sürekli masaj yaptım oraya 1 haftada dağıldı. Ama uzun bi süre dağılmazsa getirin demişti hemşre geçmezse iğneyle çekeriz demişti
zeynebinannesii28 Kızımda daha yeni oldu çarşamba günü. İki bacağına yapıldı ateşlenmesi var birkaç gündür o kadar