Ferk Merhaba kızım 1,5 aylık hiperfenilalaninemi şüphesiyle Akdeniz üni metabolizma bölümünde takipteyiz. 249, 176,239 çıktı değerlerimiz. Bizim gibi takipte olan var mı? Değerlerimiz nasıl cevap verebilecek bilgisi olan varmı?
Ferk Health bizde takipteyiz serbest beslenip takip ediyorlar bugün kan vericez mesela son değer 288 geldi diyetsiz devam dedi
Ferk yukkk evet şimdi gördüm kusura bakmayın 19 aylık şuan devam serbest beslenme ve emzirme devam ediyorum. Sizin nasil kaç ayliksiniz
Ferk Yasemin158 şimdi diyetsiz takipteyiz son değer 288 geldi diyet yapmadan serbest besleyip devam ettiriyorlar ama net değil hala şuan bile
Ferk Yasemin158 yok ben sabah kahvaltısıni yaptırırım öğlen uyuturum emzirerek öğleden sonra veriyoruz biz. Bizim sadece diş çıkarırken biraz yükseldi sonra düşmüştu. Ayda 1 veriyoruz fakat bu kan iyi gelirse 3 ayda vericez öyle dedi doktorm siz?
Yasemin158 Ferk bizde ayda verdik sonra 3 ay da şimdi de sene de vereceğiz 17 aylığız siz kaç ayliksiniz
Ferk Yasemin158 19 aylık fakat Akdeniz üniversitesinde takipliyiz biraz sıkı burası şimdi yeni 3 aya döndük son değeri 160 geldi şimdi 3 ayda 1 yoksa her ay takip istediler bizden
Ferk cemile161_ Akdenizde tek hoca var Erdoğan bey. Fakat oradaki uzmanlar değişiyor onun altındaki onlara görünüyor birşey olduğunda Erdoğan beyle görüşüyoruz
Ferk cemile161_ üniversitedemi duymadım açıkçası direk Erdoğan bey görünüyor hiç görmedim Ayşegül hanımı
Ferk cemile161_ metabolizma bölümün de mi ? Nasıl giriliyor? Doktor seçenegi yok bizim gittigimizde ilginc oldu bu. Sizde mi diyetsiz takipsiniz