Deryadeniz63 Slm kızlar doğum yapalı 5 ay oldu normalde 40 çıktıktan sonra hemen adet olmuştum ve daha sonrası 5 ay boyunca herayin sonunda adet olurdum lakin bu ay adet olmadım ve 5 gün günüm geçiyor bu durumu yasiyan varmı ? Yoksa hamilemiyim 🥹
oglumubeklerken Deryadeniz63 Yoksa hamilemiyim 🥹 🤦♀️ bu sorunun cevabini biz değil gebelik testi verebilir.
Birdunyabircennetannesi Deryadeniz63 Korunmasız ilişki yaşadıysanız risk var ve bunun cevabını biz değil test verir Artık gerçekten çok sıkıcı post olmaya başladı bu postlar Test atarsınız sorarsınız tamam da Yani mantıklı olun bunu sormak niye kim nerden bilsin?
Deryadeniz63 😂😂😂 neden böyle yorumlar yapıyorsunuz ki kızlar hep bi atar belki kendimi avutmak için soruyorum sohbet amaçlı 😅
Birdunyabircennetannesi Deryadeniz63 Avutmak nedir? Yani çocuk istemiyorsanız korunursunuz Korunduğunuza rağmen adetiniz geçtiyse test yaparsınız bu kadar basit
oglumubeklerken Deryadeniz63 bacım korunmasız ilişkiye girdiysen biz seni sabaha kadar da avutsak neye yarar?
Deryadeniz63 Birdunyabircennetannesi korunuyoruz canım daha doğrusu ben ilaç kullaniyorumda bilemedim yinede bu durumu yasiyan var mı diye sordun yada içinizde doktor felan 😅😅 ben mesela avukattım boşanmayla dava dosyalarıyla ilgili insanlara yardimci oluyorum 😂😂
Deryadeniz63 Birdunyabircennetannesi ya sen neden bu Kdr sinirlisin ki benden çıkartıyorsun 😂😂😂 relaks tatlım sen çık yorumumdan bu Kdr sinirlenme 😂😂
Deryadeniz63 oglumubeklerken canım valla ben ilaç kullaniyorumda az önce mesela bi bacımız yorum yapmış 1 yılla Kdr adet düzensizliği olabilir diye sizde bu Kdr atarlanma yerine güzel yorumlar yazabilirsiniz paylaştığıma pişman ettiniz 😂😂
oglumubeklerken Deryadeniz63 atarlandigimi nereden çıkardınız acaba gayet üsluplu cevaplar verdigimi düşünüyorum. Hakaret etmiyorum bağırıp çağırmıyorum.