Ebrualyahma Artık son raddeye geldim 10 dk da bi uyanıyo değil yemek yemek tuvalete dahi gidemiyorum gecede uyanıyo beşikten tutup ayağa kalkıyo söyleniyo ağlıyo ne yapsam boş dayanamıyorum damla veya şurup kullanıp memnun kalan var mı isimleri neler ?
gencmom_ Ebrualyahma ben kendimce önermiyorum nedeni de şöyle biz başımız ağrınca ne yapıyoruz parol veya başka bi ilaç alıyoruz aslında o ilaçlar iyi gelmiyor alışkanlık oluyor ve bebeğinizde o ilaca alışabilir ama sizin fikriniz daha önemli
Araseymen Ebrualyahma bay bay night damla kullaniyorum aşırı direnc gosterdigi zamanlar özellikle 4.ayda çok isime yaradı
Yaprakderin22 Ebrualyahma Kızım 7.5 aylık üç gün once dayanamayıp doktora götürdm uykuya direniyor 30 dk bir uyanıyor asla derin bi uykuya dalamıyor uykusunu alamayınca da haliyle mız mız oluyor. Bay bay night damla önerdi başladık ama şuanlık pek faydasını göremedim ilerleyen süreçlerde etkili olur belki 🙄
Ebrualyahma gencmom_ gündüz uykularında istemiyorum zaten direndiği zaman gece uykusu için vermek istiyorum bende bu aşamaya kolay gelmedim 10 dakikada uyanıyo geçen gece 1.5 uyandı ve sabah 7 de uyudu siz düşünün halimizi verimli olamıyorum hiçbir şekilde mutlu değilim
gencmom_ Ebrualyahma 9 aylık sabah 5 de kalkıp gece 12 de uyuyor ağlama krizleri ve kendini yere atıp kafasını defalarca vuruyor kaldırıp kaldırıp babasıyla problemlerim var ailem çok şımarttı 9 aylık demem bakmayın bide yerin dibinde var uyumıycakmı uyumasın bay bay dese yeter dışardayız her gün mecburi olarak kaynanama gidip geliyorum bi düzenim yok daha niceleri doktoruma sordum geçicek eğer istersen ilaç verelim ama bağımlı olur dedi gece gündüz fark etmez dedi bu sizin kendi cocugunuz nasıl ne yapmak istiyorsanız onu yapın evet çok zor ama doktora sorup alın ilacı
Ebrualyahma gencmom_ en azından aileniz var yanınızda benim oda yok gurbetteyim ve çok zorlanıyorum oturduğum yer yokuş dışarı çıkaramıyorum 10 dk bi uyanması çok yıpratıcı sizinde Allah yardımcınız olsun inşallah
Ebrualyahma Yaprakderin22 onuda biliyorum doktor önermişti fakat almadım henüz işe yaramıyo diye yorumlarda okumuştum kesin sonuç istediğim için almadım
Seray__ Yaprakderin22 bizde aynı şekilde tek sorun bizde sanıyordum Allah hepimizin yardımcısı olsun 😕
Oburiks Ebrualyahma genelde önerilmiyor kullanacaksanjz da doktor kontrolünde kullanın sonuçta o da bir ilaç
Saretiryaki Ebrualyahma yeni başladıysa bu durum uyku gerilemesi olabilir gündüz tek uykuya geçiş evresi olabilir