Aysegulbbk Kızlae merhaba iki dişimin kanal tedavisi olması şaızm ama çevremden hep dişçiler hakkında kötü hikayeler duydum artık bende dişçi fobisi oluştu bunu nasıl yenerim kanal tedavisi hakkında neler yaşadınız bahsedermisiniz?
Ballibademin_21 Aysegulbbk 1 hafta önce yaptırdım kanal gayet kolay geçiyor ben yaptırdıysam sen hayli hayli yaptırırsın 😉
Eminecak Aysegulbbk bende cok korkarim her disciye de güvenmem senelerdir ayni yere giderim. Kanal tedavisi de iki kere yaptırdım uzun bi işlem ama şimdiki zamanda acı cekmek pek mümkün degil. Düzgün bir yere giderseniz hic bir şey hissetmezsiniz emin olun benim gibi canı cok tatlı birisi bunu soyluyor. Kanal tedavisinden sonrasi önemli dişe iyi bakmak lazım cok çabuk kırılıyor. Benim bi dişim oyle oldu maalesef sonumuz implant oldu 😑
Ballibademin_21 Aysegulbbk yarım saat sürüyor dişindeki sinirler alındıktan sonra oyarlRken bi koku çıkıyo bana en zor o gelmişti ama inan hiç hissetmiyosun
Merveahmettoprak Aysegulbbk iğne yapıyor orası çok kötü değil uyuşuyor sonrasında sadece kanala girerken bi ağrı sızı değilde çürük dişine dondurma değince bi his varya o şekil hissediyorsun acı falan yok yani korkma
Aysegulbbk Eminecak bende hiç dişçiye gitmedim şuana kadar doğumdan sonra ik dişim hava almaya başladı mecbur yaptırmam lazım ama korkuyorum😓