Annesininprensesi Nerede muhafaza ediyorsunuz? Eczacı bir arkadaş buzdolabına koymamı söyledi ben odaya koyuyordum
Ceronimo35 Annesininprensesi bende buzdolabinda tutuyorum 2 aydir ama ustunde yaziyormus hic dikkatbetmedim acildiktan sonra4 hafta disarda durabilir diye cikardim bir haftadir
ikos58 Annesininprensesi 3 ay buzdolabında kullandım hıc fayda etmıyor dıye dusunuyordum baska bır eczaneden aldım buzla verdı ama acıp kullandıktan sonra dısarıda dursun dedı. Oyle kullanıyorum 1 aydır ve faydasını goruyorum
Museb Annesininprensesi açılmadan buz dolabında açıldıkdan sonra dışarda dedi bana eczacı hatta karıştrdığımı düşündüm bir daha sordum😀
Annesininprensesi Elifblr bana da öyle dediler o yüzden öncesinde buzdolabına koydum sonra açtım koymadım
Hemsireee Ben 4 aydır kullanıyorum ve hep buz dolabının kapağında canlı bağırsak bakterisi içeriyor bence dışarda durmamalı soğuk zincir diye geçen binilac neden acılana kadar dolapta sonra dışarda olsun ki mantıksız
Annesininprensesi Hemsireee yani bana da eczacı öyle söyledi ama üzerinde oda sıcaklığı yazıyor açıldıktan sonra
Hemsireee Şimdi dikkatimi çekti 25 derecenin altında durabilir yazıyor ama ben hep dolapta tuttum zaten ev yazdan beri 30 derece ... canlı bakteri ve soğuk depo ilaç niye dışarıda durabilir onu anlamadim neyse
[silindi] Annesininprensesi eğer odadaysa 1 ayda bitmesi gerekior. Bitiyorda zaten ben odada bekletiyorum
elifefe Annesininprensesi buzdolabında muhafaza ediyorum, ne olur ne olmaz sonuçta evde artık kombi yanıyor ev sıcak en güvenli yer buzdolabı😊
Annesininprensesi elifefe doğru haklısın gerçi benim ev çok sıcak değil kaloriferler yandı ama çok yakmıyorlar akşam bi ara yakıp söndürüyorlar
ozgeya Annesininprensesi bize de eczane dolabın kapak kısmında muhafaza edin,içerisinde canlı bakteriler var,eğer gerekli oda sıcaklığını sağlamazsanız bakteriler ölür demişti,öyle de yapıyoruz hep dolabın kapak kısmında.