HtcAsy Annelerim merhaba. Kızım doğduğundan beri sırt bölgesinde omuzlarında morluklar var. Neden olabilir acaba bi bilgisi olan var mı
barbarosunannesi HtcAsy kaç aylık oğlumda doğduğunda sırtı mordu şimdi ufak bı leke gibi kaldı küçüldü .geçer demisti doktor geçti
63_hulya_63 HtcAsy normal canm oğlumun poposunda var tıp dilinde Mongol lekesi denir ve zamanla geçer sorun yok yani akrabalarımda da vardı hep geçti
endoplazmikretikulumiste HtcAsy o morlukların bir sayısı var o sayıyı geçerse doktora götürmeniz gerekir googleden bir bakın isterseniz sağlık ocağındanda bilgi alabilirsiniz
HtcAsy endoplazmikretikulumiste sağlık ocağındaki doktor pek ilgilenmedi gösterdim ama kan verin bi isterseniz dedi o kadar
endoplazmikretikulumiste bonjour_maman valla hatırlamıyorum mongol lekesi bir yerde olur bahsettiğimiz lekeler bozuk paradan biraz büyük yani o civarda ve zamanla artarsa bir hastalık olduğu anlamına geliyor benim oğlumun bel popoya doğru hafif morluk gibi var dr bu geçici dedi sırtta vucutta başka yerlerde artan morlukların sayısına göre değişen bir hastalık var bence bir doktora götürülse iyi olur
Haffuse Mongol lekesi bahsettigin muhtemelen, zararsizdir. Gecmesi uzun surer, 2.ve hatta 5 yasa kadar. Bunu hizlandirmak icin seinin disaridan yapabilecegin bisey yok bildigim kadariyla