Sbssj_7273 Kızlar bebeğiniz kaçıncı ayda emekledi moralim çok bozuk bebeğim 9. ayına girdi hala emeklemiyor karın üstü bırakıyorum ağlıyor acaba alışmadığı için mi alıyor doktora gitmeli miyim sizce
Ysgl26 Sbssj_7273 10 buçuk aylıklen emekledi 1 yaşını geçti hala emekliyor ben de ne zaman yürüyecek diye bekliyorum 😅 bazı bebekler emeklemez canı emekleyecek diye bi şart yok. Mesela ben hiç emeklemeden 16 aylıkken yürümüşüm
melegim71 Sbssj_7273 bozma anneso emeklemeyedebilit benim kız 9 bucukcaylikti emekledi 13 buvcuk aylikkem yurudu
Uykusuzanneler Sbssj_7273 Benim bebegimden9 aylik emeklemiyor. Yüzüstü durmaktan nefret ediyor ya oturtturucam ya elinden tutup ayakta duracak bakalım bekliyorum
yasminmomy Sbssj_7273 bebeğim şuan 8 ay 6 günlük maşallah 7 buçuk aylıkken başladı hem oturmaya hemde emeklemeye zaman verin emeklicek belki direk yürür emeklemeden😀
Uykusuzanneler Sbssj_7273 Daha sayıyım mı 🤦♀️ yanından ayrılmicam yapışık ikiz gibi oturucaz sürekli mememde duracak emzik asla almayacak ben odadan çıktığım an çıldıracak 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️