Dmrlmrv Arkadaşlar merhaba öğretmenliğe yeni atandım bebeğim 2 aylık göreve başladığımda bebeğim 4 aylık olacak acaba ücretsiz izin alınabilir mi belki başına gelen vardır şimdiden teşekkürler 🥰
Birkullanici Dmrlmrv evet alabilirsiniz. Göreve ne zaman başladığı nız önemli. Değil sadece gidip okulunuza dilekçe vereceksiniz. Bebeğiniz 2 yaşına girene kadar izin alabilirsiniz
Dmrlmrv Birkullanici iyi ozaman hiç daha çalışmadığım için alamazsın biraz çalışırsın falan demişlerdi korktum şimdi içim rahatladı küçük bebekle şehir değiştirmekte zor çünkü 😐
CizerBirAnne Ysgl26 doğumdan dolayı izin hakkı için yıla bakılmıyor. Dmrlmrv alabilirsiniz. Sadece ne kadar izin alırsanız adaylığınız o kadar uzayacak.
Nurumay290123 Dmrlmrv bu yasal hakkinzi buraya değil de int3rnett3n araştırın gerekli kurumları arayın
Dmrlmrv CizerBirAnne inşallah dediğiniz gibidir ya kafam karıştı gene 😐 adaylık uzasın önemli değil yeterki bebişimi bırakmıyor🥰🥰
CizerBirAnne Dmrlmrv ben de öğretmenim, 2 sene de idarecilik yaptım. Hiç kafanız karışmasın, devlet analık izinleri konusunda çok hassas. Aday öğretmenin anne olmaya hakkı yok mu 😊 siz yine de idarenize önceden bildirin tabi ki, onlar size yol gösterirler.
Dmrlmrv CizerBirAnne ayy çok teşekkür ederim içim rahatladı sağolun 🥰🥰 pazartesi arayıp bilgi vereyim okuluma 😊