MeetJoeBlack BeyzaBade Victoria secret bombshell, shiseido Zen , burberry, burberry weekend. Allahım, işe dönsem de tekrar alsam hepsinden ☺️☺️
BeyzaBade MeetJoeBlack ay inşallah dönersiniz, çok pahalilar normal şartlarda çok zor almak tabi aile bütçesine göre değişir. Ama arada bir insan kendini şımartmak istiyor ☺️
Aynenkanka BeyzaBade aynı markaların farklı kokularını kullandım fakat versace beni hiç tatmin etmedi kalıcılık olarak.
BeyzaBade Aynenkanka o kadar para verdikten sonra bir saate koku kalmazsa napayım ben o parfümü eledim versaceyi😅
Bebek234 Meloyloy hiç ama hiç sevemedim sarısını 🤷♀️hala bu dediğim parfüm yok çok zor kokumu bulamamak
Adeniminannesi Yazdığınız kokulardan 1 ve 3. Kullanıyorum . Favori kokularım çok severek kullanıyorum
BeyzaBade Adeniminannesi versaceyi çok merak ediyorum kalıcı değilmiş pek ama yine de bakacağım sagolun
Opecert Chloeden şaşmamanızı öneririm chloe nomade kışımın vazgecilmezidir estee lauder modern muse tavsiye ederim ayrıca bu ikisini tek geçerim seneler seneler önce versace yellow diamond vardı satılı kaldırılana kadar onu kullandm kalkınca bu ikisine geçtm
Selin3434 BeyzaBade la vi est belle tabi ki hem çiçeksi hem vanilyalı hem tertemiz mis gibi günlerce kalan bir parfüm giysilerimden kokusu hiç çıkmıyor kalıcılık konusunda koku zevkinize de uyuyorsa deneyin derim
2prnses1prens BeyzaBade yves rocher evidence kalıcı ve hoş bi koku hemde uygun fiyatlı tavsiye ederim