Bebegimuyumuyorr havinoyku İsilik gibi sıcaklardan olmuş olabilir eskiden bizde olurduk annem denize sokardı ne kadar doğruysa tuzlu su iyi gelir derlerdi
Gny18 havinoyku isilik olmuş yavrucak. Bol bol yıkayın pişik kremi, pudra kullana bilirsiniz. Hele küpesine bak ya maşAllah yicem 😍
havinoyku Gny18 her sabah ilk önce banyo yapıyoruz ve hep zıbın giydiriyorum üstünü örttürmüyor zaten. Burası çok sıcak ondan galiba😇 küpelerini küçğktü daha çok o zaman delidrdim 2.5 3 aylıktı
Gny18 havinoyku bazen vücudu nemli kalınca da isilik oluyor. Ama %90 sıcaklardan. Güle güle kullansın küpesini de erkenden deldirmek en iyisi sonra travma oluyor 😘
iyiliktozuu havinoyku benim bebeğimde de var isilik olmuş hametan krem çok iyi geliyor bu kızarıklıklara Bir de olabildiğince her gün duş aldırmaya çalışın
Hilall94 Ben bugün Instagram da Bir hemşire de gördüm isilige kesin çözüm doğal katkısız gül suyu ile silin diyordu yorumlarinda deneyip memnun olan çokmuş
Eflinim_2022 havinoyku zıbınlarını pamuklu seçmeye dikkat etmelisiniz terletmeyen kumaştan olmalı isilik bu bizdede ckardı sıfır kol giydirebilirsiniz terleyince cogalıyo isilik maalesef