Birprensesannesiii3850 Kızlar bu durumu yasayan varmi 1 haftalik bebegim dili beyaz olmuş ne yapabilirim nasil gecer
Sedoscum Birprensesannesiii3850 2 aylık bebeğim var dogdugundan beridir pamukçuk vardı karbonatlı suyla gazlı bezle temizledim geçti şükür
Birprensesannesiii3850 Sevval1507 dilinide karbonatli suyla silin diyolar 1 haftalik bebeğe olurmuki acaba🤔
Sevval1507 Birprensesannesiii3850 valla cnm bizimkide 21 günlük bir haftalikken yapıyorum geçmiyor ama azalıyor o ciddii boyutlarda olunca yapılıyor diye biliyorum yani direkt karbonat sürmek
Sedoscum Birprensesannesiii3850 olabilir hiç sorun değil bezi serce parmağına sar karbonlı suya ban sil pamukçukları aguz yarası gibidir oda Bebek mantarı zaten acı agrı yapar ememez aglar sürekli her emzirmeden sonra bebeğin agızunı düzenli temizleyin biberon emzik anne memesinden bulasır sık sık temizleyin
Birprensesannesiii3850 Sevval1507 dilinin ustu bembeyaz olmuş🤔 Emzirmede sorun yasiyomusunz peki aciyormu acaba cani diye dusunuyorum
anneoluyorum Birprensesannesiii3850 bizde pamukçuk yok ama doktor karbonatlı suyu gazlı bez ile sil demişti Direk doktoru ara fıs fıs versin. Benim bebek de 18 günlük nefes almaya vaktim yok Her zaman beyaz olmuyor emdiktwn sonra beyaz oluyor geçiyor sizin de mi öyle
Birprensesannesiii3850 anneoluyorum bugun fark ettim bende bembeyazdi gün boyu pamukcuk bizimki buyuk ihtimalle pazartesi gidicem doktora o ne derse ona gore hareket edicem
Gul-ay-87 Karbonat li suyu doktorlar öneriyor evet ama bence zararlı sen her emzirmeden sora bir çay kaşığı normal kaynatilmis soğutulmus şu ver göreceksin hiç bisey kalmiycak ama her emzirmeden sora o dilindeki süt gitsin amaç bu
SacmalamaEngin Birprensesannesiii3850 bende ayırt edemedim doktoruma sordum pamukçuk değil dedi süt lekesiymiş su ver dedi su veriyorum emzirme sonrasında ama doktorunuza sorun belki size önermez çok küçük çünkü
masallllll Emziriyorsan eğer canım sıcak şeyler yeme yeöeğide çayıda soğutarak iç. O yüzdem pamukçuk oluyor. Karbonatlı suyla dilini temizle 2 güne bişisi kalmaz. Sürekli yapma ama derisini kaldırırsın bu kez geçmiş olsum 🌸