Asinkam-1304 Mutlu resimden resim paylaştıktan sonra nasıl silebiliyoruz ordan kalmasını istemiyrum yardım edin lütfen 😤🥺😅🤣😂
NaimeYilmaz Asinkam-1304 Siteden silemezsiniz, başkaları da göremez. Forum’a koyduysanız bildirerek sildirebilirsiniz. Bildirme kısmına sağ altta 3 noktadan ulaşabilirsiniz 🌸
Fasulye12 NaimeYilmaz google dan uygulamayı aratıp ,üyelik hesabı olmadan da görülebiliyor diye sildirmek isteyenler oluyordu . Görünmüyor muymuş?
Hayatiseyretmeyegelmisim NaimeYilmaz önceden yönetici yazmıyordu sanki profilinizde ben bayadir girmiyorum da uygulamaya sadece mod olarak kalmışsınız aklımda 🙃
NaimeYilmaz Fasulye12 Onlar Forum’a atılanlar. Anneler gün odası altında fotoğraf paylaşıldığında sorun olmuyor. Hanımefendi fotoğraf yükleme sitesine yüklediğini soruyor.
Fasulye12 NaimeYilmaz Anneler günü odası etiketliler gözükmüyor, diğer etiketlerdeki postlar gözüküyor, doğru anladım değil mi ?
NaimeYilmaz Fasulye12 Evet doğru. Anneler gün odası ve cinsellik etiketi gizli. Diğerleri gizli değil.