Niloyaveannesi 47 günlük bebeğim var ve haftaya düğünümüz var..gidip gitmemek konusunda çok kararsızım..2 aylık veya daha küçük bebeği ile düğüne giden var mı? Gittiyseniz ne gibi önlemler aldınız?
Gamzosgamzos Niloyaveannesi ben iki cocugumuda o dönemlerde kalabalık ortamlara sokmadım çünkü ister istemez gelip sevmek isteyeceklerdi enfeksiyona acık donem oluyor o aylar onun dışında emzirmek emmiyorsa mama hazırlamak falan zor olur bence
Kumsal1351 Niloyaveannesi ben 2 aylıkken götürdüm düğüne kızımı yakın akraba olduğu için gitmek zorunda kaldık kimseyi yanaştırmadım bebek arabasında durdu çoğunlukla acıktığı zaman da bir yerlere girip emzirdim hiç sorun olmadı seste daha çok uyuyor bebişler
Elmsnghn Niloyaveannesi kardeşimin düğünü olsa yine de götürmem. Bence hic gerek yok. O kadar insanin icine cikarmaya
Minel-inannesi Niloyaveannesi pusete yatir ustune bi muslin at o kalabalik gurultu sesiyle evde uyumadigi kadar uyur☺️
Niloyaveannesi Kumsal1351 yüksek ses zarar verir mi diye endişeliyim..bir de gazlı bir bebek benim kızım huzursuz olursa diye korkuyorum
Eternity Niloyaveannesi Yüksek ses için özel gürültü engelleyici kulaklıklar mevcut. Ancak 47 günlük kalabalık zor olmaz mı?
Kumsal1351 Niloyaveannesi yüksek ses zarar vermez bence sadece aniden yüksek sese maruz kalınca korka bilir onun dışında ses sorun olmaz ama gazlı bi bebekse durur mu bilmiyorum benimki pek gazlı bi bebek değil o yüzden sorun yaşamadım düğünde hiç aksine evde uyuduğundan daha fazla uyudu
Niloyaveannesi Kumsal1351 ah o gaz sorunu beni benden alıyor zaten 😥 teşekkür ederim verdiğiniz fikirler için
Kumsal1351 Elmsnghn bakmak sevmek ya da öpmek isteyenleri kibarca uyarabilirsiniz bebek küçük diye kendinizi kısıtlamamanız gerekiyor bence. Annem 40 I çıkmadan dışarı çıkarma dedi ama ben yine de pazar a bile götürdüm dışarı da temiz hava da daha çok rahatlıyor ve uyuyor
nhlhmz11 Niloyaveannesi ben gittiğimde üç aylıktı , gayette güzel uyudu . Sadece ön taraflarda oturma hoparlörlerin geldiği yerlerde o kadar , şimdi beş aylık bir düğün daha var
Mayaden Niloyaveannesi 39 günlükken gittik müzikten olabildiğince uzak bir yere geçtik ama illa ki yine de sesli bir ortamdı bir sorun çıkmadı ama zaten başımdan sonunda kadar uyudu 🌸
Bir-prens-annesiii Niloyaveannesi benim bebeğim 5 aylık olucak eğer gitseydim bebek arabamı yanında götürürdüm arabanın üstüne bir örtü alırdım uyuduğunda arabanın üstünü kapatmak için emzirdiğini için emzirme önlüğüm hep yanımda zaten ben tesettürlüyüm bir de rahat emzirebilmek için ona göre bir kıyafet giyerdim bizimde kasımda eşimin kuzeni evleniyor elbise alsammı diye düşündüm sonra emzirme konusu aklıma gelince vazgeçtim
Niloyaveannesi Bir-prens-annesiii zaten çok yakınımın düğünü olduğu için direk gelin odasına geçer emziririm diye düşündüm ben
beyzacmvrc Niloyaveannesi bence riske atmayın yüksek ses kulaklarına zarar verir. Ayrıca enfeksiyona çok müsait su an kalabalık ortam o kadar insan nefesi olcak kim hasta kim değil belli değil. Gelip sevmek isticekler. Emzirmek ve mama yapmak da zor olur. Benim kızım 2 aylık yakın zamanda abimin nişanı olabilir evde olacak ona rağmen aldığım abiye düğmeli değil nasıl emecsk duracak mı diye düşünüyorum kara kara yani
Niloyaveannesi beyzacmvrc evet doğru söylüyorsunuz çok hassaslar şuan için ama düğün açık alanda olacak insanlara çok yanaşmasam kucağa aldırmasam diyorum
Niloyaveannesi Kumsal1351 evet ben de bi yandan böyle düşünüyorum çünkü gitmeyi çok istediğim bir düğün ama bebeğim için de en iyisi hangisi olacaksa onu yapmak istiyorum
Elmsnghn Kumsal1351 onu bende yaptim toplum icine tabiki katistim ama acik havadar bi alanda hatta hava soğuk bebeğimi cikarmayayim bile demedim her gun mutlaka çıkardım ama düğün ortamı beni geriyo eve geliyorm 2 gun baş ağrısı. Dugun ile market pazar bi arkadas oturmasi vs aynı değil ki
Mayaden Niloyaveannesi yok hayır uyanmadı bile 3-4 saat bir kere emzirmek için ben uyandırdım tekrar uyuyakaldı 🥰
Bir-prens-annesiii Niloyaveannesi gelin odasına başkalarında geliyor siz yine de emzirme önlüğünü alın ona göre kıyafet seçin bence tabi sizin kararınız yine de kardeşimin benim düğünümde sürekli gelin odasına geliyorlardı çocuğu salonun tuvaletşne girmek istemeyip gelin odasındaki tuvalete bile girmek isteyen oldu benim düğünümde