[silindi]  Az önce böyle bir mesaj geldi, dolandırıcı olabilir mi? Herhangi bir ceza dosyam yok benim bildiğim 🤔
uykusuzanne__ [silindi] dolandırıcı canım öyle bir şey olsa ararlar söylerler mesaj atılmaz yada gelin yüz yüze görüşelim derler
[silindi] uykusuzanne__ EmirMom Merak edip linke tıkladım, e devlet girişi istedi hemen ekrandan ayrıldım.  Sorun olmaz insaAllah dimi?
[silindi] uynakbalina bunemeselaa linke tıkladım ama hemen ayrıldım sayfadan🙈 herhangi bir bilgi girmedim. Sorun olmaz dimi
EmirMom [silindi] Yok yok birşey olmaz banada hep geliyo en son aradım ne icra takibi ne diyorsunuz siz dedim Bir tane firmadan kıyafet sipariş etmişim kapıda ödeme imiş kargoyu teslim almamışım geri gitmiş mahkemeye verdik sizi falan dedi bı güzel sövdüm telefonda buna ben sonra polisi aradım böyle boyle diye itibar etmeyin dolandırıci dedi
[silindi] EmirMom vay ğırpolarr, buldukları yönteme bak. Bende aradım sövmek için ama meşgule düşüyor 🤣
Gamzeliff [silindi] dolandırıcıdır canm öyle birşey varsa gib e gir e devlet ile giriş yap orada cikar