Buket57 Kızlar ilişki esnasında bebeğiniz uyanınca ne yapıyorsunuz☺️ malum hepimizin başına gelir illaki yani,o şekilde bebeğe dokunmak emzirmek günah diyorlar zaten merak ettim sizleri☺️
Kaynanasevmem Buket57 bebek ağlıyorsa ilişkiyi sonlandırıp bebekle ilgilenmeli tabiki. Başka türlüsü nasıl olur
Hafsaninannesii Buket57 eşime bebeği oyalamasini söylerim mama hazırlar yanına bırakırim ben duş alana kadar çok ağlarsa göğüslerimi yıkar emziririm bir gün öyle başıma geldi 😀
Cemosss Buket57 günah değil ben araştırdım abdest almak uğruna bebeğini aç bırakıp ağlatmak günahmış. Göğsünüzü yıkayıp emzirebiliniyomuş
Dfncgdm2022 Cemosss Gunah degıl dıye bır sey yok . Eksık arastırma yapmıssınız . Bebek uyanabılır cok normal uyandıgında sakınlesmıyor aglayıp cırlıyorsa ortalıgı yıkıyorsa agızı ve goguslerınıze su deydırıo yıkayacaksınız o sekılde emzırebılırsınız ama dıruyorsa 15 dk oyalananılırse o sekılde emzıremezsınz
Yagmursaad Maalesef günahmıs gibi alıştırılmış topluma . Öyle süt vermek gunah değil ama içiniz rahat etsin diye göğüs ucu yıkanabılır . Bebeğinizi sütten mahrum bırakmayın .
Cemosss Dfncgdm2022 günah boyutu bebeğin durup durmamasına göre değişiyor mu? Abdestsiz emzirmenin bir günahı yok. Olduk bebek duruyo sular gitti. Günah boyutu ne o zaman
cigdem- Buket57 günah mı değil mi bilmem ama ben o şekilde bebeğime dokunmak istemem o yüzden bir şekilde oyalayip hemen banyoya girip çıktıktan sonra bebeğimi kucağıma almak isterim 🤷🏻
Dfncgdm2022 Alerjikrinit ben farklı bır kac bayan hocaya sordum bu sekılde acıklama yapıldı cocugunuz artık durmuyorsa oyalayamıyorsanız yanı karnı cok ac sakınlesmıyorsa agzınızı goguslerınızı yıkayıp o an emzırebılırsınız uyandıgında eger sakınse 10 dk oyalanabılecekse esınız ılgılenırse yıkandıktan sonra emzırmek daha ıyu . Normalde bıle ıs yapıldıktan sonra ınsan emzırmek ıstemez ben sahsen ıstemem ama cok mecburı olursa yapacak bır sey yok
Sunlight Buket57 Tabikide günah değil. Öyle alışılmış öyle söyleniyor kimse araştırmıyor. Tabi zaman varsa abdest zaten alınır ama abdest alıcam diye de bebeği ağlatmanın anlamı yok yani. Göğüslerinizi yıkayıp emzirirsiniz hemen🥰
kasimonbes Buket57 Nihat hatipoğluna bu soru sorulmuştu. Göğüslerimizi temizleyip emzirebilirsiniz demişti💕
Yeni-anne22 Dfncgdm2022 çok saçma kadının o halde abdest almadan emzirmemesi dokunmaması gerek deniyo ama baba oyalasın falan demiş herkes anne abdest alana kadar e babada cünüp oda dokunamaz o zaman tek anneye mi yasak günah saçmalık
Mira__ İlişki sonrası demiyor ilişki esnasında diyor. Yanlış mı anladım yoksa ? Yorumlar hep ilişki sonrası yazılmış.
Mervetnl Buket57 ay annem yemişti beni doğumdan sonra, birlikte olunca bakma çocuğun yüzüne vs diye bende araştırdım öyle bişi yokmuş sadece el göğüs temizlenip emzirilebilir yazıyordu.
Bal38 Buket57 ilişkiyi sonlandırıp hemen gögüsümü yıkayıp emziriyorum zaten dalıyor geri uykuya bizde kaldığmz yerden devam 😅😅