Fadime17 Kızlar sütüm var 2 ğöğsümden de sürekli emziriyorum bebeğimi ama doymuyor sanki ağlıyor böyle baya mama istiyor illaki o mamayı yiyecek yemezse doymuyor sanki niye acaba çok üzülüyorum ben de bu duruma öncelik anne sütü çünkü🥹
Yasemindefneaden Fadime17 benim kızımda 2 aylık doğduğunda 1 hafta küvezde kaldı mama+biberon beslendi üzüntüden sütüm gelmedi sağım yapa yapa getirdim ama hala çok değil sağımlarda iki göğüs 60cc falan çıkıyor. Bizimkide emerken huzursuzlanıyor geceleri iyi emiyor ama gündüzde önce emziriyorum emmezse mama veriyorum sütümü sağıyorum mamadan sonra aranırsa geri onu veriyorum öyle ilerliyoruz
Fadime17 Soldierofallah ilk başta pek sütüm gelmemişti daha doğrusu vardı ama azdı sarılık olmasın diye mama verdik başta ama fazla değil yani şimdi de emziriyorum ama doymuyor sanki bir de biberona alışıyor heralde memeyi sürekli ağzından çıkarıyor
Soldierofallah Fadime17 sütünüzü verip kilosunu takip edin bir süre eğer eğer ilerleme yoksa meme+mama ilerleyebilir siniz biberonla meme reddi olabiliyor maalesef
kasimonbes Fadime17 biberon ucunu yavaş akışkanlı olarak alın orta ve hızlı olduğu için memeden de yavaş geldiği için ona yöneliyor
Fadime17 Soldierofallah haftaya kontrole gidicez kilosuna göre ilerleme yapıcam zaten bakıcam inşallah 🙏🏻