Canimoglm merhabalar, hem yenidoğan ile hem de doğum sonrası depresyon ile hem de stress ile naşetmek kolay değil. Ama size muhtemelen herkesten duyduğunuz bir şey söyleyeyim : her şey çok güzel olacak !!
Benim de bebeğim kilo vermişti, o dönemlerde sıkı tılarım artmıştı, doğumda atanan doktoru önce emzir sonra viveronla amaö ver dedi.. meme reddi den çekindim. Biveron vermek istemedim çünkü gerçekten emzirmeyi çok ama çok istiyorum. Daha sonra emzirme danışmanlığı aldım. Öğrendim ki, memenizin büyük veya küçük, ucunun büyük veya küçük falan olması emzirme önünde engel değilmiş. ))) Size de şiddetle tavsiye ederim iyi bir danışmandan emzirme danışmanlığı alın, öyle fiyatları da atla deve değil. Ama faydaları dağlar kadar, kızım 6 aylık hala emiyor saha da emecek ama hastanedeki doktoruna kalsa eminim ki maksimum 3 aya dek idare edebilirdim. Memenizin şekli lemali inanın ki.çözğmlü şeyler.. ve emzirme aslında çok keyifli.. ben mama desteği de verdim bebeğime ama eds kullandım biberon vermedim.
Bir de ebebekte falan denk geliyorum doktorumla da konuşmuştuk şöyle şeyler var bir bakın dilerseniz bem rastgele bir link ekledim bir çok farklı markanın bir.çok ürünü var..
Keyifli emzirmeler dilerim şimdiden. ))
https://www.e-bebek.com/chicco-gogus-ucu-cikarici-p-chi-2432100000