Tugbayir Canım anneler bebeğine mama takviyesi yapanlar nasıl veriyorsunuz mamayı emzirdikten hemen sonra mı yoksa bir meme bir mama mı ? Doktorumuz emzir emdikten sonra mama dedi ama doyduktan sonra mamayı istemiyor ki nasıl ilerleyeceğim bilmiyorum
Muhayze Tugbayir Banada Öyle söyledi doktor ama ben önce mama veriyorum sonra emziriyorum yoksa mamayı içmiyor biberon kullanmıyorum kaşıkla veriyorum
Newmother07 Tugbayir ben ilk emziriyorum emip kendi çekilene kadar gazını çıkartıp aradan 1 saat geçince de 60 ya da 90 cc ile mama desteği yapıyorum
Tugbayir Muhayze meme reddimiz var sağıp veriyorum ben işe başlamam gerekiyor diye de biberona alıştı benim de kızım öğürüuor mama da ;( ilk açken veriyorum bazen alıyor bazen almıyor 5 aylık
Tugbayir Newmother07 kaç saatte bir veriyorsunuz 5 ayık benim kızım ama meme reddimiz var sağıp veriyorum ben
Newmother07 Tugbayir meme reddi başlarda bizde de vardı kaynanam meme ucuna çok az reçel sürdürtmüştü öyle öyle alıştırdım.3 aylığız şuan.Sütümün az olmasına rağmen sürekli emziriyorum geceleri mama vermiyorum gündüzleri de 2 ya da 3 kere veriyorum 3-4 saat arayla