pamukseker_ Kızlar ilk kez çocuğumla tatile gitcem Mersin’e önereceğiniz yerler var mı ne almalıyım kendi şahsi arabam ile gitcem napcam bilmiyorum bana önerilerde bulunur musunuz kızım evde banyo yapmaktan korkuyor acaba orada nasıl tepki verecek 😟🫢
biricikbebegim pamukseker_ benim kızımda 16 aylıkken gitmiştik tatile rezil olmuştum. Uzun yola ilk defa çıktı kusmaktan bir hoş oldu. Antalya çok sıcak malum yemekle de pek arası yok iştahsız bı bebek. sıcaklardan mi neden ağzina lokma almadı. Bağışıklığı düştü hastanelerde geçti tatil serumlarla. Gecesi ayrı dert oldu sivrisinekler heryerini ısırdı kocaman kocaman. Onların kaşıntısına uykuları da yoktu. Bidaha bebekle tatile zor cikarim buyumesini bekleyecem :(
biricikbebegim pamukseker_ benim bebeğimde banyoyu pek sevmezde ama havuzdan çok hoslandi. Mayo bezini kremini muslin panosunu kaydırmaz terliklerini alabilisrin
Ozlem2904 pamukseker_ biz geçen sene b arkadaşın evine gttik 1+1 di bu sene yine gidicez mersin susanoglunda oğlum 20aulik olucak🤭🤭 atakent dsi plaj var çok temiz çok güzel öneririm. Mutlaka ama mutlaka sineksavr öneririm bebek için. Cok sinek var çünkü
TheBaby pamukseker_ Sudan korkuyor ya da sevmiyorsa bi anda sokmazsın alıştıra alıştıra denersin. Ben 1 yalındaykende gittim. Şimdide gidicem Allah nasip ederse. Müslin bir bornoz güneş kremin. Yemek seçen bir çocuksa el kadar minik bir piknik tüpü ile odanda yemek yapabilirsin bebeğine. Ben geçen sene öyle yaptım. Çakmak gazıyla doluyor. Odada tarhana makarna falan yaptım mesela hiç bişey yemezse.
kivircikannesi pamukseker_ Dokuz aylık kızımla gittim Mersin e Şimdi dönüş yolundayız.Suyu sevdiği için çok eğlendi Sıkıntı yaşamadık
caniminikizleri pamukseker_ 10 yaşında oğlum 7 yaşında kızım 2.5 yaşında da ikizlerim ile gideceğiz Susanoğlu falan çok güzel bir yer geçen sene oraya gtmistik bu sene neresi olur bilmiyorum en az 3 gün kalalım diyoruz tabi ikizlerimizi ilk defa götüreceğiz nasıl olacak bilmiyorum bide tenleri beyaz çok yanmalarindan korkmuyorda değilim açıkçası insallh iyi geçer ☺️