Nisaaabbk Uyuyan bebek uyandirilir mi ? Gündüz çok.uyumasin ki gece daha cok uyusun düşüncesi doğru mu sizce
Mucize_prensesimmmm Nisaaabbk Eğer uykusundan uyandırılırsa Bir sonraki uykuya geçmekte zorlanırmış Beyninde yine uykusu bölünecek korkusu olurmuş Diye okumuştum🤗 Ne kadar uyursa uyusun belli bir süre sonra düzene giriyor 🤗
pelinn01 Nisaaabbk hiç te doğru değil bebek ne kadar uyursa o kadar rahatlat çünkü uykusunu alamadığında yada uyku aralığı geçtiğin de uykuya geçişi daha zor oluyor aşırı huysuz oluyorlar Aynısını bana yaptılar ne zaman gündüz uyutsm gelip uyandırdılar yada uyutmama izin vermediler ve o gün oğlum ağlamaktan helak oldu
Isaqli Bence hayir kendi kendine uyanmasinda fayda var kendiniz uyandirirsaniz uykusuni tam alamamis olur ve huysuz olur..benim bebeyim istedyi kadar uyuyor geceyide 10bucukda uyutuyorum uyuyor sabah 8de kalkiyor
Senem_sygl01 Nisaaabbk ben hiç uyandırmıyorum banyo yapınca falan 3 saat uyuyor bende hiç ellemiyorum ben kaldırınca huzursuz oluyor
BeyzaKeles Nisaaabbk doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama ben uygulamadım bu sefer uykusunu almadığı için mızılayıp duruyor 1 yaşında uykusu düzenli ne kadar uyuyacağını kendi bilsin
Barlashatice Nisaaabbk evet uyandırılır bardağa uyutmak için uyandırmak şart bebeğim 12 aylık 6. Ayından beri fazla uyuduğunda uyandırın gündüz uykuları dinlendirir gece uykusu büyütür
beyzzsenturkk_ Nisaaabbk gündüz uykusu normalde 1 saattir benim kızın bazen 1,5 olur dokunmam 2 ye kadar yolu var ama 2,5 saat uyuyunca gece uykusu tamamen kayboluyor 7 aylık olucak bence cok uzun süreli uykular kesilmeli
Deletedmom_116 Benimki gündüz uyumazsa gece de uyuyamıyor. Gündüz güzel ve uzun uyursa gece de güzel uyuyor.