Yigitefeninannesi_ Altta iki disimiz var üstten 1 tane çıktı biri patlamak üzere ama dişlerini gicirdatiyo anneler normal mi var mı böyle yapan bebisleriniz
BeyzaKeles Yigitefeninannesi_ canım bilmiyorum yaşamadım ama bir çocuk doktorunda dinlemiştim diş gıcırdatmada en çok karşılaştıgımız sebep reflü, bagırsakta parazit veya alerjik olabilir ama ailede varsa genetik de olabilir demişti
oglumubeklerken Yigitefeninannesi_ 19 buçuk aylık oğlum o da gıcırdatıyor. 12 tane dişi var kopek dişleri gelmek üzere onunla mı alakalı acaba.
Mervesyrk Yigitefeninannesi_ 8 ay 11 günlüğüz altta 2 üstte 4 diş brden geliyor bizimki de aynı gıcırdatıyor
22mavisim0510 Benim kızım da bu ara gıcırdatmaya başladı doktor diş kökleri kaşındığı ve acıttığı için yapıyor normal demişti 10 aylığız bizde
MinikPandam_ Yigitefeninannesi_ benim kızım da yapiyor Dr osman gonulal bunun videosunu çekmişti engellemeyin tepki göstermeyin diye. belki dişlerini keşfediyordr zamanla bırakir bir zararı yok da demişti azalttı zaten sonradan